Iulia Albu pare o tipă care spune de fiecare dată lucrurilor pe nume, dar în adâncul ei este o femeie sensibilă pe care viața a pus-o la grele încercări. Își păstrează mai mereu zâmbetul pe buze, dar numai ea știe prin câte a fost nevoită să treacă. Deși ar părea că fanii știu totul despre ea, nimeni nu a avut habar până acum că fosta parteneră de viață a lui Mihai Albu s-a confruntat cu bullying-ul în adolescență.

Când vine vorba de modă, vedeta nu se poate abține să nu le critice pe vedetele din România care nu se îmbracă deloc bine, cu riscul de a fi judecată pentru afirmațiile sale mai apoi. Ea s-a făcut remarcată și datorită aparițiilor sale în postura de jurat, în emisiunile Bravo ai Stil și,Splash! Vedete la Apă. De asemenea, frumoasa vedetă are acum propriul ei show care se numește „I.A. cu stil” și care poate fi urmărit în fiecare zi de vineri, la Antena Stars.

Cum a trecut Iulia Albu peste greutăți

Adolescența nu a fost tocmai o perioadă frumoasă, din cauza schimbărilor care au avut, dar și din cauza bullying-ului cu care fosta jurată de la Bravo, ai stil s-a confruntat. Și la vremea aceea, ea încerca să se facă remarcată prin intermediul pieselor vestimentare pe care le purta, reușind să atragă toate privirile asupra sa. Deși oamenilor le este ușor să comenteze, vedeta știe foarte bine ce are de făcut și are mare încredere în ea, așa că la momentul actual nu se mai lasa doborâtă de nimeni și de nimic.

,,Frumuseţea nu este dată de înălţime, greutate, simetrie. Frumuseţea este o simfonie unică pentru fiecare dintre noi. Asemenea unei orchestre, ea nu poate performa în lipsa dirijorului. Secretul este să ALEGI ca dintr-un anumit moment încolo vocile care te-au rănit sa devină zgomot de fundal si nimic mai mult”, a declarat Iulia Albu, pentru unica.ro


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.