De când a venit mamă, Gina Pistol este tot mai activă pe social media și de fiecare dată când are nevoie de un sfat, fanii ei sunt primii la care apelează. Iubita lui Smiley nu vorbește pe Instagram doar despre părțile frumoase din viața ei și a familiei sale, ci și despre probleme pe care le întâmpină zi de zi.

Mulți oameni nu i-au înțeles, de cele mai multe ori, intenția și au criticat-o pentru faptul că vorbește extrem de mult despre problemele sale. Unii consideră că doar se plânge, pentru a atrage atenția și că în realitate toate lucrurile îi merg de minune. Noile sale dezvăluiri despre problemele de sănătate au încins din nou spiritele în rândul internauților, care stau cu ochii pe ea la fiecare mișcare.

Gina Pistol, strigăt de ajutor

De la un timp, frumoasa prezentatoare se simte lipsită de energie atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic. Are momente în care nici nu mai poate să trezească pe timpul nopții, pentru a o hrăni pe micuța ei. Gina Pistol nu are nici cea mai mică idee ce ar putea face, pentru a trece peste aceste momente grele din viața sa, așa că le-a cerut un sfat internauților, pentru că ei nu o lasă niciodată la greu.

„Eu de la o vreme sunt fără energie, nu numai fizic, ci și psihic. Am așa o stare de „chefless”. Abia mă trezesc noapte de foarte multe ori de altfel, ca să-mi hranesc fiica, abia ies din casă să mă duc să cumpăr ce mai e nevoie sau sa ma duc la casă să văd cum sunt lucrările. Nu știu ce să fac ca să am o altă stare. Nici vremea de afară nu mă ajută. Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme.Eu nu doar într-o poziție bună. Am probleme cu cervicala și din cauza asta mi se trage tot. Dacă știți, dacă folosiți vreo pernă care ajută la asta, vă rog spuneți-mi. Nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri și când vine un val de durere, îmi vine să-mi plâng de milă”, a declarat Gina Pistol, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.