Tibi Clenci este cel mai nou jurat al emisiunii Bravo, ai stil. Acesta a reușit să le atragă atenția doamnelor și domnișoarelor datorită carismei sale și a felului său de a fi. Nu doar telespectatoarele îl admiră, ci și concurentele ale căror acte artistice au fost făcute în mare parte pentru a-l impresiona. 

Deși femeile roiesc în jurul său, fotograful are ochi doar pentru una, iar aceea este partenera sa de viață. Cei doi sunt împreună de peste 23 de ani, iar multă lume s-a întrebat cum a rezistat căsnicia lor pentru atât de mult timp. Neavând secrete față de fanii lui, juratul de la Bravo, ai stil le-a spus tuturor secretul căsniciei sale. A vorbit extrem de frumos despre soția sa, pe care o respectă și pe care o iubește.

Tibi Clenci, o relație perfectă

„Iubirea, care vine la pachet cu multe derivate. Soția mea este omul care m-a susținut toată viața, este cea mai frumoasă fată din jurul meu. A stat alături de mine când eu făceam un gram de bani și ea făcea trei, din care îmi dădea să achiziționez ceva pentru visul meu, ca să fiu fericit, și ea era fericită pentru mine. Frumusețea ei nu s-a alterat niciodată, dimpotrivă, a crescut. În fiecare zi am descoperit alte lucruri la ea care nu au făcut altceva decât să îmi deschidă mie aripile. Chiar dacă astăzi, după 23 de ani, am ajuns să ne mai ciondănim, nu există mai mult de cinci minute de supărare”, a declarat Tibi Clenci, pentru viva.ro.

Soția lui a fost alături de el, când nu era atât de bogat ca acum și când nu avea un asemenea succes, iar el a apreciat acest lucru la ea. O consideră o femeie frumoasă, care pe zi ce trece îl face să o iubească și mai tare. Se pare că reușesc să înțeleagă atât de bine și datorită faptului că discuțiile lor nu pornesc niciodată de la gelozii, pentru că știu să își acorde și libertate când este cazul.

„Discuțiile noastre nu pornesc niciodată de la gelozii, întotdeauna am alergat către casă. Asta m-a ajutat enorm. Secretul este libertatea, faptul că mă lasă să zbor, să îmi deschid aripile. Libertatea vine din iubire și din buna înțelegere a căsniciei. Nu ai de ce să îl constrângi pe celălalt, dacă ai încredere în tine, în cel de lângă tine și în Dumnezeu”, a mai spus el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.