În trecut, Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au fost cele mai bune prietenie, dar odată cu trecerea timpului relația lor frumoasă s-a răcit. Despre cele două dive s-a scris multă vreme că au fost la cuțite, iar recent soția lui Daniel Niculescu a lămurit întreaga situație și a povestit cum au ajuns să nu își mai vorbească.

În ediția de mâine a emisiunii Detectorul de minciuni, de pe canalul de YouTube theXclusive, Sânziana Buruiană va vorbi despre fosta sa bună prietenă, Andreea Tonciu. Înaintea ca filmarea să fie postată, soția lui Niculescu a vorbit clar despre lucrurile care au dus la ruptura prieteniei dintre ele, ținând să precizeze că blondina ar trebui să fie cea care să dea explicații, având în vedere că vorbește despre ea.

Andreea Tonciu, adevărul despre situația dintre ea și Sânziana Buruiană

„Să spună Sânziana care este motivul, dacă tot vorbește despre mine. Eu nu am nicio relație cu ea acum. Ea însă și-a permis să-mi scrie când eram în vacanță, să mă invite la tăierea moțului fetiței sale. Judecați voi care este adevărul”, a declarat Andreea Tonciu, pentru fanatik.ro.

Bruneta a liniștit pe toată lumea, spunând că nu are nimic de împărțit cu ea, nu s-au certat și nici nu au avut de vreun scandal. Nu regretă faptul că i-a fost prietenă atât de mult, pentru că a fost alegerea sa și este împăcată cu tot ceea ce a făcut până acum. În urma acestor declarații, fanii lor așteaptă să vadă emisiunea în care Sânzi a vorbit despre aceleași lucruri.

„Nu am avut absolut nimic cu ea. Nu ne-am certat sau să fi avut vreun scandal. Cât despre relația de prietenie, nu pot să zic că o regret. Nu pot să zic nici că nu îmi pare rău.E alegerea mea. Eu sunt cu viața mea, ea e cu viața ei. Fiecare a ales în felul ei în timp”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.