Deși are mii de fani care o apreciază, Andra nu este scutită niște criticile oamenilor care îi analizează fiecare postare în parte. Artista a reușit să îi facă pe urmăritorii ei pe Instagram să se enerveze la culme, după ce au văzut una dintre postările sale de pe rețelele sociale.

Andra a profitat de tot timpul liber din pandemie și a stat mai mult cu familia ei. Înainte, era plecată mereu la concerte, era mereu ocupată, iar momentele în familie erau aproape inexistente. De când situația generată de COVID-19 a degenerat, ea a decis să stea acasă, în siguranță făcând tot felul de activități cu cei mici.

Andra, făcută praf de urmăritori

Ea, și-a sfătuit admiratorii să mai renunțe la telefoane sau tablete și să stea alături de cei dragi, dar în același timp făcea reclamă unor produse despre care internauții nu au avut prea multe lucruri bune de zis. Andra nu le-a oferit un răspuns persoanelor respective, semn că nu dă doi bani pe ceea ce spun gurile rele.

”Momentele în care ne privim în ochi, râdem și gătim împreună. Să ni le aducem aminte mereu și să nu uităm că asta e cel mai frumos mod de a ne bucura de familie! (…) Hai, lăsați gadgeturile deoparte și să facem niște tarte!”, a scris Andra, pe Instagram.

Comentariile răutăcioase au început să curgă imediat la postarea cu pricina. Unii au criticat-o pe Andra, pentru faptul că le oferă micuților ei să mănânce atât de multe lucruri nesănătoase. Alții au sfătuit-o să renunțe la astfel de reclame nocive pentru cei din jurul ei.

”Eu nu cred că dați așa ceva copiilor! Un orez / Griș cu lapte direct din fermă nu se compara cu acest preparat plin de E-uri / Chimicale… Nu vă mai pretaţi la asemenea reclame nocive, în SPECIAL pentru copii! Păcat că vă apreciam ca artist şi mamă!!!”/ Pentru reclamă faceți tot scenariul acesta? Mănâncă copiii voștri așa ceva???!! Cred că e suficient sa va ocupați de job urile voastre, că o faceți bine / Chimicale, e-uri , refuz să cred că faceți reclamă la așa ceva. La valoarea ta… chiar nu mă așteptam!”, i-au scris oamenii în comentarii.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.