Relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh merge din ce în ce mai bine, în ciuda zvonurilor legate de despărțire care au apărut în ultima vreme pe internet. Cei doi tineri au în spate peste patru ani de relație și și-au făcut planuri serioase de viitor, despre care chiar fiica Andreei Esca a vorbit într-un podcast unde a fost invitată recent.

Radu Țibulcă a avut plăcerea de a o invita pe Alexia Eram în podcast-ul pe care îl găzduiește în mediul online. Având în vedere că sunt prieteni de foarte mult timp, iubita lui Mario Fresh s-a simțit ca acasă și i-a făcut o serie de mărturisiri neaștepte despre viața ei privată, dar și despre relația cu tânărul artist despre care multă lume credea că s-a încheiat deja.

Alexia Eram, primele declarații despre sarcină

Fiica Andreei Esca este o fire ambițioască, care a început să muncească și să își câștige singura existența încă de la o vârstă fragedă. Deși foarte mulți oameni au acuzat-o că nu ar fi reușit să facă absolut nimic, dacă nu ar fi fost fiica îndrăgitei prezentatoare de la Pro TV.

În ceea ce privește relația sa cu Mario Fresh, lucrurile merg foarte bine între ei. Vedeta a dat deja câteva detalii despre sarcină care, la prima vedere, păreau ușor ironice. Se gândește, aparent, la a aduce un copil pe lume, iar cei doi îndrăgostiți au discutat deja pe această temă.

”Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a spus Alexia Eram, în podcast-ul lui Radu Țibulcă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.