Oricât de mult și-ar fi dorit să scape, Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost votate de către celelalte echipe pentru a se lupta în cursa pentru ultima șansă alături de Eliza și Cosmin Natanticu, dar și alături de Shift și Connect-R, cei care au părăsit competiția, în uiltima ediție a emisiunii Asia Express.

Adriana Tranfafir și-a dorit din tot sufletul ei să nu ajungă pe ultimul loc, așa că a încercat să dea tot ceea ce a avut ea mai bun. Una dintre probe presupunea cărarea unui miel în spate până la destinație. Drumul nu era deloc unul ușor, iar undeva echipele aveau de coborât multe scări cu animalul în spate. Actrița a fost cea care a decis să ducă animalul la punctul final, dar la un moment dat a alunecat și s-a lovit la coloană.

Adriana Trandafir, accidentare gravă la Asia Express

”Am zis că e gata, lăsăm mielul aici și gata. Dar nu, după câteva trepte, Vasile s-a enervat și am alunecat și era cât pe ce, cu mielul în cârcă, să-mi rup coloana. Cred că avea vreo 20 de kilograme, dar am îndurat și am mers mai departe”, a povestit Adriana Trandafir la Asia Express.

La momentul acela, o mulțime de gânduri îi treceau prin minte. Atât ea, cât și fiica sa erau convinse că lupta lor a ajuns la final și că nu vor putea duce proba la bun sfârșit, ba mai mult de atât că vor fi nevoite să plece acasă, din cauza accidentării respective, Cu toate acestea, ea a îndurat, s-a ridicat și a mers mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmpat.

”Am crezut că acolo o să se termine Asia Express pentru noi”, a zis și Maria Speranța.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.