Chiar dacă impresara a vrut să creeze impresia că totul este bine între ei, se pare că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în pragul divorțului, el fiind cel care a depus actele pentru a începe procedurile. Cei doi nu trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor, dar au foarte mulți oameni care sunt alături de ei indiferent de ce s-ar întâmpla.

Povestea de iubire dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a ajuns la final. Deși păreau a fi doar zvonuri, totul este real, iar antrenorul a confirmat acest lucru. Oricât de greu le-ar fi, mulți sunt de părere că ar trebui să accepte situația și să meargă mai departe.

Gigi Becali a pus punctul pe i

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gigi Becali este foarte bun prieten cu Laurențiu Reghecampf și că s-a certat în trecut cu mama copiilor lui. Patronul FCSB nu s-a putut abține să nu discute și el despre divorțul momentului, chiar dacă la început a avut o mică ezitrare, pentru că nu ar fi vrut să se bage în casa lor.

Becali a spus cu mâna pe inimă că nu îl interesează ce se întâmplă în familia sa, chiar dacă îi este prieten și i-a fost patron. Nu a vrut să intre în niște discuții despre separarea lor, chiar dacă în trecut a afirmat că îl va cununa pe Reghe, când va lua decizia de a-și reface viața.

„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează. E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.