Mihai Petre nu este deloc simpatizat de cei de acasă. Dansatorul a plecat în Asia Express alături de soția sa, Elwira, alături de care formează o echipă foarte, foarte puternică. Ei reușeșc aproape de fiecare dată să ajungă pe primul loc sau printre primii și se bucură de beneficiile câștigării curselor, la fel cum s-a întâmplat și seara trecută.

Concurentul de la Asia Express nu le-a răspuns celor care i-au dat comentarii negative, semn că nu dă doi bani pe ceea ce spun gurile rele. Mulți l-au judecat și pentru felul în care se comportă cu partenera sa de viață, la care țipă destul de des și pe care o forțează să meargă mai departe, chiar dacă mai poate sau nu. Telespectatorii nu sunt încântați de ceea ce văd la TV și nu s-au temut să îi transmită și lui lucrul acesta.

Asia Express sezonul 4

Având în vedere, că seara trecută, victoria a fost tot a lor și s-au bucurat de o experiență inedită și anume o plimbare cu balonul, internauții au început din nou să comenteze. Ei bine, soția lui Mihai Petre a decis să transmită un mesaj pe rețelele sociale, dând de înțeles că atât ea, cât și partenerul ei de viață au muncit foarte mult pentru a se bucura de toate acele lucruri. Deși este greu, cei doi nu se dau bătuți deloc și merg înainte orice ar fi.

”Aveți o lista cu visuri și dorințe? Eu da! Și unul dintre ele sa îndeplinit ieri. Am reușit sa zburam cu balon. A fost superb, trebuie sa incercati! Da am și muncit pentru experienta asta și nu a fost usor. Never give up!!! Follow your dream!!!”, a zis concurenta de la Asia Express, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.