Adriana Trandafir și Maria Speranța face ele ce fac și întâmpină tot felul de probleme, pe Drumul Împăraților. Etapa aceasta a emisiunii este una care le-a dat mari bătăi de cap concurenților. Aceștia au avut de îndeplinit tot felul de misiuni care, la prima vedere, păreau imposibile. 

Seara trecută, concurenții au fost supuși unor probe dificile. Au fost nevoiți să caute un loc despre care nimeni nu avea idee unde se află, să olărească, să plângă cu ajutorul unor cepe, să împartă ceai în diferite locații, iar la finalul zilei toți mai puțin cei care au reușit să obțină imunitatea au fost nevoiți să își caute cazare. După o zi atât de grea, unora li s-a părut crunt să își caute un loc unde să doarmă.

Adriana Trandafir și Maria Speranța, oprite de poliție

”La un moment mi-a dat pe cineva la telefon, era cineva de la poliție. Mi-a pus niște întrebări și tot ce au înțeles ei este că eu sunt singură, că m-am rătăcit și că nu am bani și a apărut primul echipaj de poliție. Și a început nebunia”, a spus Maria Speranța.

Adriana Trandafir și Maria Speranța au apelat la ajutorul mai multor oameni care se aflau în apropiere, pentru a găsi cazare. Unii dintre aceștia nu le-au înțeles povestea și nu au făcut altceva decât să apeleze la autorități. Polițiștii s-au prezentat imediat la fața locului, iar mai apoi concurentele de la Asia Express au fost lăsate să își vadă liniștite de drum, dar nu inainte ca aceștia să stea de vorbă cu responsabilii.

„A apărut primul echipaj de poliție, noi am stat cuminți să vedem despre ce este vorba, lăsând producția să ne ocupe. După care a mai venit o echipă de poliție, situația s-a flamabat, au început discuții și am zis că ce o fi, o fi, dormim și la poliție, dar ei stăteau la bârfă și noi atunci am plecat să ne găsim casă”, a povestit și Adriana Trandafir.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.