Mădălina Pamfile a făcut un anunț de zile mari pe rețelele sociale, iar fanii ei s-au grăbit să o felicite pentru reușita sa. Concurenta de la Bravo, ai stil nu bate pasul pe loc și are planuri serioase de viitor, pe care nu le-a putut ține doar pentru ea, mai ales că s-a apropiat foarte tare de admiratorii săi, odată cu participarea sa la emisiunea de la Kanal D.

Fosta asistentă TV a reușit să se facă remarcată în cadrul show-ului Bravo, ai stil datorită atitudinii și a ținutelor pe care jurații le-au apreciat aproape de fiecare dată și pe care le-au notat așa cum se cuvine. Participarea ei la acest concurs a fost o reală provocare pentru ea și, cel mai probabil, nu se gândea că se va descurca atât de bine. În ultima vreme, viața ei s-a schimbat foarte tare și urmează să fie din ce mai frumoasă.

Mădălina Pamfile, veste de zile mari

Vedeta a avut o vreme când s-a retras de pe micile ecrane, dar a făcut-o cu un scop. S-a ocupat de familia ei și de copiii de care este tare mândră. Nu își făcuse un scop din a se întoarce în televiziune, dar s-a întâmplat și nu regretă nimic. Recent, ea a devenit și femeie de afaceri și a făcut marele anunț cu zâmbetul pe buze. Vrea să își deschidă un salon de tratamente corporale, faciale manichiură și altele și este foarte mândră de acest proiect.

„Sunt însărcinată cu un proiect nou. Și anume, un salon pe care vreau să-l deschid. Un salon cu tratamente corporale, faciale, manichiură, pedichiură, coafor. O să fie o chestie super-mișto. Și am început să alerg după câteva chestii și mi-a cam luat toată ziua. Sper să reușesc să duc la bun sfârșit planul. O să fie wow”, a dezvăluit Mădălina Pamfile pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.