Drumul către Valea Roșie a fost cel mai greu pentru concurenții de la Asia Express. Mașinile pe care le-au găsit i-au dus în centrul orașului, dar aceea nu era destinația finală. De la râul care traversa orașul mai aveau de mers încă șase kilometri. Au pierdut foarte mult timp pentru a-și da seama unde ar trebui să ajungă pentru următoarea probă, dar și pentru a găsi o persoană care să îi ducă în afara orașului.

Dacă în mod normal, Lidia Buble și sora ei, Estera, se descurcau de minune, aceea nu a fost deloc ziua lor. După lungi căutări, vedetele au ajuns pe Valea Roșie, unde au avut de făcut o probă cu olărit, care le-a amuzat extrem de tare. Blondina a avut o criză de râs, când a văzut ce este nevoită să facă.

Lidia Buble s-a amuzat copios

”Trebuie să fie ceva cu dragoste. Nu am olărit niciodată până acum, mi s-a părut foarte interesant, nu avea cum să nu fie amuzant. Toată lumea s-a distrat la proba asta, nu aveau cum. La prima încercare a fost puțin mai greu pentru că nu prinsesem mișcarea. Era funny, nu mă puteam abține”, a spus Lidia Buble, la Asia Express.

Forma pe care erau nevoiți să o facă sfida orice imaginație, iar artista a dat dovadă că are o imaginație extrem de bogată și nu s-a putut abține din râs, oricât ar fi încercat. Lidia Buble a avut, totuși, un moment în care s-a gândit la cei de acasă care o priveau, în special la tatăl ei care este preot și de care era convinsă că o va primi modelând acea structură cu atât de multă precizie. Cântăreața s-a descurcat de minune la proba respectivă, dar nu a obținut imunitatea așa cum ar fi sperat.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

”Domnule, tatăl meu este preot, nu cred că fac ce trebuie aici. Dumnezeule!”, a mai zis artista.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.