Eliza și Cosmin Natanticu au făcut un gest care i-a scos din sărite pe băieții de la Noaptea Târziu. Cuza a răbufnit și nu i-a venit să creadă ce au putut să facă soții Natanticu, în cadrul competiției. Totul s-a întâmplat în timpului luptei pentru imunitate, unde fiecare a luptat cu toate armele. 

În ultima vreme, tensiunile sunt din ce în ce mai mari la Asia Express. Coechipierii se ceartă tot mai des între ei, din tot felul de motive, pentru că le este pusă foarte tare la încercare răbdarea, dar se ceartă și cu celalte echipe, care scot colții când simt că este cazul. În ediția de seara trecută, băieții de la Noaptea Târziu s-au supărat extrem de tare pe Eliza și Cosmin Natanticu, din cauza autostopului.

Emi și Cuza, dezamăgiți de Natantici

”I-am zis să ne plătească și noul taxi-ul... Șase kilometri, cât să fie. Într-un final, vine cu noi la stația de taxi, unde ne întâlnim cu tata Nicu și Lizi, care strigau pe taximetriști. Natanticu s-a băgat în fața noastră și omul nostru intră să ne plătească biletele și.... I-am zis că e al nostru, că vrea să ne plăteacsă taxi-ul, să nu se bage. L-au zăpăcit pe ăla și i-a luat pe ei și pe noi nu... Bă, nene, nu mi-l lua pe ăla de l-am convins eu să-mi plătească. Nu e fair-play, nu e stilul nostru. A doua greșeală a lui tata Nicu pe ziua de azi”, a declarat Cuza, la Asia Express.

Echipele erau nevoite să ajungă pe Valea Roșie și niciun om din orașul aflat în apropiere nu avea idee cum se ajunge acolo. Concurenții au fost induși în eroare, iar când în sfârșit Emi și Cuza au realizat că trebuie să iasă din oraș și să găsească un șofer care să îi ducă șase kilometri până acolo, au găsit și o persoană care să le plătească un taxi până acolo. Când au ajuns în stație și erau pe punctul de a obține ce și-au dorit, Natanticii le-au luat mașina de sub nas, motiv pentru care s-au enervat extrem de tare, iar Emi s-a așezat în fața mașinii pe care cei doi i-a furaseră.

Citeste si:
Asia Express, etapă cu eliminare sigură! Concurenții trebuie să...
Asia Express, etapă cu...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

”Nu treceți, pe aici nu trece nimeni”, a zis Emi, stând în fața taxi-ului.

Eliza și Cosmin sperau să ajungă la Valea Roșie, dar șoferul i-a dus de unde au plecat la începutul cursei, ceea ce înseamnă că nu au avut deloc un avantaj și, în plus, Emi și Cuza s-au enervat din cauza lor și au fost dezamăgiți de felul în care s-au comportat, pentru că nu este corect cum s-au comportat.

”Nu-mi pasă, eu nu sunt aici să dau bine. Apar Emi și Cuza și să îi ducă pe ei erau vreo 10 kilometri, iar la noi erau vreo doi și ne-au luat pe noi. Noi eram aici, vorbeam cu omul. Ăla s-a și pus în fața mașinii, cumva, mai în glumă, mai în serios, că le-am luat taxiul. Competiția e competiție, puteau să fie și ei în locul nostru”, a spus Cosmin Natanticu.

Citeste si:
Nelu Tătaru, despre situația pandemică din România: E ca în război...
Nelu Tătaru, despre situația...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.