Bianca Drăgușanu a intrat în atenția oamenilor, după ce designerul Cătălin Botezatu a luat-o sub aripa sa. Timp de mai mulți ani, vedeta era numită peste tot ca fiind „Blonda lui Bote”. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă și toată lumea scria despre ei, la momentul respectiv. 
 

Chiar dacă povestea lor de iubire nu a fost una de durată, Bote și Bianca au rămas în relații foarte bune. Sunt prieteni de nădejde, iar ea a spus că designerul este genul acela de om pe care îl poate suna la orice oră din zi și din noapte și nu primește un nu din partea sa.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre Bote

Bianca Drăgușanu a dus o viață grea, dar la 18 ani a decis să își ia viața în propriile mâini și a ajuns în București, unde avea planuri mari. Odată ajunsă în Capitală, blondina a mers la un casting organizat de fostul jurat de la Bravo, ai stil, iar acesta a remarcat-o pe loc. Ca și acum și la vremea aceea Botezatu ea un bărbat respectat și apreciat și tocmai de aceea unii au ajuns să creadă că s-a folosit de ea, fiind doar o adolescentă.

Alții au crezut că Bianca a fost cea care a profitat de el, pentru a ajunge în lumina reflectoare. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, ea a lămurit pe toată lumea spunând că s-au iubit și că s-au folosit reciproc.

„Eu nu am venit cu trenul la Bucuresti. Eu știam deja ce vreau. Aveam geantă de firmă, aveam mașină scumpă, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere și scopul meu a fost să vin să stralucesc și prima oprire a fost la un casting, iar Catalin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am știut să mă impun. Aș spune că ne-am folosit unul pe celălalt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca si cum noi nu știam. A fost o chestie nespusă. Cred că Dumnezeu m-a trimis în viața lui pentru că el avea nevoie de mine și eu de el”, a declarat vedeta pentru La Oglindă.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.