Mulți fani de-ai fostului concurent de la Survivor România, Sebastian Chitoșcă s-au așteptat ca soția lui să fie dur criticată pentru faptul că i-a spus adio, după mai bine de șapte ani de relație. Cei doi locuiau în Germania și deși nu aveau o viață perfectă, încercau să repare toate greșelile pe care le-au făcut în trecut.

Fostul Faimos a recunoscut că i-a greșit foarte mult partenerei sale de viață, mai ales după ce fratele lui s-a îmbolnăvit. Chitoșcă își găsise refugiul în jocurile pe calculator și nu mai era interesat de nimic altceva, fapt care o deranja extrem de tare pe Alexandra care deși l-a avertizat în repetate rânduri că îl va pierde, nu l-a crezut. De ceva vreme, lucrurile începuseră să nu mai meargă atât de bine între ei și s-a adus la despărțire.

Ce i-au transmis oamenii Alexandrei

Comportamentul pe care Sebastian Chitoșcă l-a avut în cadrul emisiunii Survivor România a fost unul care a lăsat de dorit după părerea multor oameni care au urmărit acest show. Mulți sunt de părere, după ce au văzut că el a fost părăsit de nevastă, că merita din plin acest lucru. Alți i-au transmis că indiferent dacă este sau nu cu el, ea este o femeie minunată și i-au dat tot feluri de sfaturi care să o ajute să treacă peste acest moment greu din viața sa.

”Felicitări pentru curajul de a lua această decizie! Eu am trecut printr-o căsnicie care nu mai avea niciun viitor și te înțeleg perfect,iar dacă este adevărat ca te bătea cu atât mai bine că ai luat această decizie! Comportamentul lui de la Survivor a lăsat mult de dorit...Să nu pui la suflet răutățile din online,pentru că e plină lumea de frustrați care cred ei că știu ce e mai bine pentru alții✌️. Iți doresc mult succes și putere să îți construiești o viață așa cum îți dorești!🤗😘”, ” Trist😢😢! Nu ma așteptam!/ 🔥❤️ Eşti minunată cu sau fără el. Dumnezeu are grijă de tine, tu trebuie doar să te incojori de oameni care să te facă fericită. Tu eşti responsabilă de fericirea si libertatea ta! Eşti puternică, frumoasă, isteaţă!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Alexandra.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.