Bianca Drăgușanu și-a deschis sufletul în fața oamenilor și a vorbit despre copilăria grea pe care a avut-o. Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii În Oglindă, unde moderatorul i-a pus tot felul de întrebări legate de viața personală, dar și despre trecutul dureros pe care l-a avut.

Viața Biancăi Drăgușanu nu a fost una ușoară, înainte de a ajunge cunoscută în întreaga țară. Coșmarul a început în momentul în care părinții ei au luat decizia de dureroasă de a o lua pe drumuri separate. Divorțul părinților a fost un moment care i-a marcat viața și din care a învățat destul de multe lucruri. Nici nu intrase în clasa întâi, dar a decis să rămână cu tatăl ei, care din păcate nu avea prea mult timp liber pentru a-l petrece alături de ea și de sora ei, motiv pentru care a avut mult de suferit.

Bianca Drăgușanu nu a fost mereu bogată

„Am avut o copilarie atipica si nu cred ca mi-am trait copilaria in adevaratul sens al cuvantului, cu Craciun, cu sarbatori. Parintii mei au divortat cand eu eram foarte mica. Eu am ales sa plac cu tatal meu, nu incepusem clasa intai. Am crescut intr-o singura camera. Am fost un copil foarte amarat. Tatal meu, fiind barbat, mi-au marcat cateva experiente, tatal meu nu prea le avea in ale comunicarii. Imi aduc aminte foarte multe detalii, cum am stat patru ierni la rand cu aceeasi pereche de bocanci care erau dezlipiti si ca sa nu mi se ude ciorapii, imi punea punga peste sosete. Am avut o copilarie foarte grea. Dormeam imbracata pentru ca era foarte frig si cum imi promiteam ca atunci cand o sa fiu mare o sa mi ajut parintii si o sa fiu implinita din punct de vedere financiar. A fost prima oara in viata mea cand m-am simtit la pamant, sufleteste si material. Eram un copil la inceput de drum, incepeam primul an de scoala si atunci mi-am lipsit nasul de geam, intr-o incapere in care nu era nici un brad de Craciun, desi era Craciunul, si atunci mi-am propus ca viata mea se va schimba. Atunci mi-am spus „voi nu stiti cine sunt eu acum, dar veti stii cu totii si nu voi stii eu cine sunteti voi”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Nici din punct de vedere financiar, divei nu i-a fost bine. Mărturisirile cutremurătoare despre copilăria ei i-au lăsat mască pe toți cei care nu aveau nici cea mai mică idee despre traumele din trecut. Bianca Drăgușanu a umblat ani la rând cu aceeași pereche de încălțări, pentru că părintele ei nu își permitea să îi ia altele noi, dormea îmbrăcată, deoarece era mult prea frig în garsoniera în care locuia.

„Am sa-ti spun un secret. Tatal meu cred ca si in ziua de astazi doarme cu poza mamei mele in brate. Dupa 30 si de ceva de ani. Eu nu l-am vazut pe tata cu o alta femeie”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.