Mihai Petre și Elwira au reușit să câștige seara trecută amuleta care aducea drept bonus și cazarea la un hotel, care le-a prins de minune. Cei doi soți au luptat împotriva lui Zarug și a lui Lorelei, dar și împotriva Adrianei Trandafir și a fiicei sale, Maria Speranța.

Înainte de a ajunge să intre în jocul pentru amuletă, concurenții au avut și alte probe de făcut, după care ar fi trebuit să aiungă printre primii trei la Irina Fodor, pentru a nu pierde șansa. Una dintre probe presupunea scrierea numelui emisiunii, Asia Express, în oglindă, conform indicațiilor, dar nu toți s-au prins de la început ce trebuie să facă, motiv pentru care au pierdut foarte mult timp.

Mihai Petre, nervos pe Elwira

După ce au terminat proba și au vrut să plece, Mihai Petre a luat din greșeală rucsacul soției sale, iar ea i-a atras repede atenția că al lui este mai greu și cumva a vrut să îi dea de înțeles că al vrea să îl care în spate pe al său. Dansatorul s-a enervat la culme, le-a luat pe ambele și i-a reproșat partenerei sale că se plânge pentru 200 de grame în plus și a pus-o să alerge, pentru a ajunge mai repede la punctul de întâlnire cu prezentatoarea Asia Express.

„Ăsta el meu (n.r rucsacul). Al tău e mai greu.”, i-a zis Elwira soțului ei.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Hai, dă-l încoace și pe al meu! Dă-l încoace! Deja ma disperi. Ți-e bine? Aleargă acum, hai! Te tot plângi de 200 de grame în plus'”, i-a zis Mihai Petre imediat.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.