Mihai Petre și Elwira au reușit să câștige seara trecută amuleta care aducea drept bonus și cazarea la un hotel, care le-a prins de minune. Cei doi soți au luptat împotriva lui Zarug și a lui Lorelei, dar și împotriva Adrianei Trandafir și a fiicei sale, Maria Speranța.

Înainte de a ajunge să intre în jocul pentru amuletă, concurenții au avut și alte probe de făcut, după care ar fi trebuit să aiungă printre primii trei la Irina Fodor, pentru a nu pierde șansa. Una dintre probe presupunea scrierea numelui emisiunii, Asia Express, în oglindă, conform indicațiilor, dar nu toți s-au prins de la început ce trebuie să facă, motiv pentru care au pierdut foarte mult timp.

Mihai Petre, nervos pe Elwira

După ce au terminat proba și au vrut să plece, Mihai Petre a luat din greșeală rucsacul soției sale, iar ea i-a atras repede atenția că al lui este mai greu și cumva a vrut să îi dea de înțeles că al vrea să îl care în spate pe al său. Dansatorul s-a enervat la culme, le-a luat pe ambele și i-a reproșat partenerei sale că se plânge pentru 200 de grame în plus și a pus-o să alerge, pentru a ajunge mai repede la punctul de întâlnire cu prezentatoarea Asia Express.

„Ăsta el meu (n.r rucsacul). Al tău e mai greu.”, i-a zis Elwira soțului ei.

„Hai, dă-l încoace și pe al meu! Dă-l încoace! Deja ma disperi. Ți-e bine? Aleargă acum, hai! Te tot plângi de 200 de grame în plus'”, i-a zis Mihai Petre imediat.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.