Asia Express este o competiție grea pentru toți concurenții. Lupta începe să fie una din ce în ce mai strânsă, iar echipele rămase în concurs dau tot ceea ce au ele mai bun, pentru a ajunge primele, pentru a câștiga amuletele și imunitatea, dar și pentru a se asigura că au șanse de a ajunge în marea finală. 

Seara trecută, s-au luptat pentru amuletă Zarug și Lorelai, Mihai Petre și Elwira, dar și Adriana Trandafir și Maria Speranța. Nici nu a început bine jocul, că spiritele au început să se încingă, în momentul în care Adriana i-a declarat război lui Zarug. O întreagă ceartă a pornit între cei doi, dar și un val de hate asupra actriței din partea celor de acasă, pentru felul în care s-a comportat.

Adriana Trandafir, criticată dur pentru comportamentul ei

''Asta e răzbunare pe față. Ok, dacă vrei război, război să fie. Zarug a făcut în așa fel încât concursul să se dea între doi bărbați puternici și o femeie'', a declarat Adriana Trandafir.

Jocul pentru amuletă, de seara trecută, i-a pus serios la încercare pe cei șase concurenți. Aceștia au fost nevoiți să învețe un anumit dans, să caute niște figurine, iar pe măsură ce îndeplineau aceste sarcini, erau nevoiți să le pună săculeți cu greutate adversarilor. Când Adriana Trandafir și-a sfătuit fiica, în repatate rânduri, să pună greutățile la Zarug, acesta s-a enervat și i-a plătit cu aceeași monedă, iar mai apoi a făcut o serie de declarații dure despre atitudinea concurentei.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

''Nemernică mică. M-am prins că nu e un accident și atunci am zis ''ok'', dacă vrei război, ți-o rup în două pe mă-ta'', a declarat Zarug.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.