Sebastian Chitoșcă și soția sa, Alexandra, au luat-o pe drumuri diferite, iar el a dat deja primele declarații despre separarea dintre ei. Se pare că toate problemele lor au început, după ce a decis să participe la emisiunea Survivor România. Odată cu revenirea lui în țară, lucrurile au început să se răcească între ei, deși au încercat să rezolve toate probleme dintre ei.

Sebastian Chitoșcă nu are voie să se apropie de Alexandra, pentru că riscă să primească o amendă de mii de euro sau să stea timp de câteva luni în arest. El a susținut că nu i-a făcut absolut nimic, iar în declarație scria că este agresiv, dar știe bine că nu sunt cuvintele ei, ci cuvintele tatălui său care ar fi influențat-o să facă toate aceste lucruri și cel care ar fi convins-o să se mute acolo.

Alexandra, gest total neașteptat

„Ea a continuat demersurile pentru a se asigura ca nu o sa mai dea ochii cu mine niciodata. Ii este si rusine sa mai vorbeasca cu mine. Nu a fost doar din cauza ei, au fost influente. Ea nici nu stie limba, a fost dusa acolo de oameni care stiu ce-au de facut. Am primit o foaie ieri, ca am fost inlaturat de la apartament si 6 luni de zile nu am voie nici la 20 de metri sa fiu langa aceasta femeie, daca o sa ma apropii de ea am de facut inchisoare 6 luni sau amenda 250 de mii de euro. Nu i-am facut absolut nimic. Am vazut ca scrie in declaratie, sunt si cateva minciuni, dar nu sunt cuvintele ei, sunt cuvintele tatalui ei care a fost martor si a spus cand a venit politia ca sunt agresiv verbal. Acolo e simplu, nu se accepta. N-am nicio problema ca a facut chestia asta. Eu l-am sunat pe tatal ei si i-am spus ca femeia asta...”, a dezvăluit Sebastian Chitoșcă, la Teo Show.

În timp ce unii încă mai sperau la o împăcare între cei doi, se pare că Alexandra nu vrea să mai aibă nicio legătură cu fostul ei partener de viață, iar dreptată și-a schimbat și numele de pe Instagram. Acum apare ca fiind Alexandra Tudor, iar acest detaliu nu le-a scăpat deloc fanilor lor de pe rețelele sociale, cărora nu le-a venit să creadă nici măcar o secundă că povestea lor de iubire a ajuns la final.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.