Smiley a încercat cât de mult posibil să își țină departe de ochii lumii viața personală. Artistul nu dă prea multe din casă atunci când vine vorba despre relațiile sale amoroase. La moment, interpretul se bucură de viața de familie alături de iubita sa, Gina Pistol și de fetița lor, Josephine.

Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată, însă cu siguranță nu știai cine a fost prima dragoste a lui Smiley.

Cine a fost prima dragoste a lui Smiley

Senzația primilor fluturi în stomac, Smiley, a cunoscut-o în anii de liceu. Pe atunci, un tânăr neliniștit, se îndrăgostise de una dintre colegele sale Olivia. Cei doi și-au trăit dragostea adolescentină în timpul studiilor în Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești. Tinerii au avut o relație de lungă durată.

Smiley și Olivia s-au despărțit la un moment dat, însă soarta a avut grijă ca drumurile celor doi să se intersecteze ceva timp mai târziu. În anul 2002, Smiley și Olivia au ajuns să colaboreze împreună, tânăra filmându-se în primul videoclip al trupei Simplu, al piesei “Oare știi”.

Povestea clipului este despre o dragoste neîmpărtășită pentru o colegă de clasa, interpretată chiar de Olivia, o brunetă creață care este greu de convins.

În ce relații au rămas cei doi

După ce au plecat ambii din Pitești, cei doi au decis să mai colaboreze pe viitor. Astfel, soarta i-a adus din nou împreună când Olivia a început să lucreze pentru o celebră casă de producție, parteneră cu cea a cântărețului, cei doi foști iubiți devenind colegi de muncă.

Și pentru că soarta are grijă de toate, drumurile celor doi s-au intersectat și câțiva ani în urmă, pe platourile de filmare de la Pro Tv unde Olivia a fost stilistul Irinei Rimes, jurat la ”Vocea României”. Se pare Smiley și Olivia au rămas în relații bune după relația lor amoroasă din timpul adolescenței și după despărțire, iar faptul că de-a lungul timpului cei doi au mai lucrat împreună nu i-a deranjat pe niciunul.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.