Designerul Cătălin Botezatu a vorbit în exclusivitate despre reclama la un studio de videochat în care apare Bianca Drăgușanu, dar și despre valoare contractelor sale.

Cătălin Botezatu, despre reclama la videochat în care apare Bianca Drăgușanu

Se vehiculează că Bianca Drăgușanu ar fi încasat suma de 100.000 de euro pentru a fi imaginea unui studio de videochat din România. Cătălin Botezatu a fost întrebat dacă i se pare că o astfel de remunerație este suficientă pentru un asemenea contract.

„Bianca este asumată. Așa am crescut-o, dar nu știam că a mers atât de departe. (...) Nu cred. Dar dacă a obținut acești bani, bravo ei.

În ce condiții ar accepta Cătălin Botezatu să fie imaginea unui videochat

Totodată, Cătălin Botezatu a menționat în ce condiții ar accepta el să fie imaginea unui studio de videochat și ce sumă de bani l-ar face să semneze un contract.

„Poate că de la un milion, două de euro în sus aș fi imaginea unui studio de videochat, promovând acel studio fără corpul meu sau nuditate, deci fără conotații sexuale sau vulgare. (...) Prețurile mele sunt niște prețuri decente.”

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Contractele de imagine ale lui Cătălin Botezatu

Designerul român a mai subliniat că contractele de imagine pe care le acceptă valorează foarte mulți bani și este foarte selectiv atunci când face o decizie în acest sens.

„Contractele de imagine înseamnă bani foarte mulți, de aceea sunt foarte selectiv, dar, la polul celălalt, îmi ajut prietenii, dacă au nevoie să promoveze ceva, o prăjitură, un cozonac, o cofetărie oarecare, nu le iau bani pentru aceste postări. Un contract de imagine înseamnă foarte mult la Cătălin Botezatu.”Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.