A trecut mai bine de o săptămână de când Sebastian Chitoșcă a dat primele declarații despre despărțirea de soția sa, Alexandra. Fostul concurent de la Survivor a vorbit cu lacrimi în ochi despre femeia alături de care a stat mai bine de șapte ani și care i-a frânt inima lăsându-l singur pe lume.

Sebi s-a mutat în București și încearcă să își vadă de viața lui, după ce a trecut prin cele mai grele momente. Fostul fotbalist a fost părăsit de Alexandra, dar se pare că problemele dintre ei sunt ceva mai vechi, dar nu au reușit să le rezolve astfel încât să le fie bine. Luni la rând, după ce fratele lui s-a îmbolnăvit, el a ignorat-o preferând să petreacă mai mult timp jucându-se pe calculator, ci nu alături de ea. În plus, invitat într-un platou de emisiune, acesta a recunoscut că și-a lovit partenera de viață din cauza geloziei.

Sebastian Chitoșcă, un bărbat singur

„Imi arată poze cu tine vânătă de acum 7 ani. Alexandra, te rog iesi din masina! Daca ai tinut la mine...”, îi spunea fostul Faimos plângând soției, în filmarea respectivă.

Recent, a apărut un videoclip pe TikTok ce surprinde chiar momentul în care Sebastian Chitoșcă a fost părăsit de soție, iar după toate acestea reacția lui nu a întârziat să apară. Așa cum și-a obișnuit fanii în ultima vreme, el a făcut un live și le-a transmis femeilor care îl priveau să îi dea follow pe Instagram, deoarece își caută o nouă iubită.

„Să îmi dați follow pe Instagram, în special gagicile, că îmi caut gagică! Până la ora 12 vreau să îmi fac gagică”, a spus Sebastian Chitoșcă, pe live.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.