Povestea de iubire dintre George Burcea și Viviana Sposub a început în cadrul emisiunii Ferma. Actorul a fost atras de fosta asistentă TV încă de la început și chiar dacă ea nu avea o părere prea bună despre actualul ei iubit, a reușit să o cucerească până la urmă.

Au trecut deja un an de când formează unul dintre cele mai urmărite cupluri de la noi. În urmă cu doar câteva săptămâni a apărut un zvon conform căruia ei s-ar fi despărțit, dar nu a fost deloc așa. Ei nu au vrut să își spele rufele în public, așa că nu au vorbit deloc despre acest subiect sensibil. Se pare că nu a fost nimic adevărat, pentru că sentimentele lor sunt din ce în ce mai puternice și au planuri serioase de viitor.

Viviana Sposub a dat din casă și de data asta

„Atunci noi nu am realizat asta, dar când am ajuns acasă şi ne-am împărtăşit gândurile, trăirile, ne-am dat seama că din prima clipă în care ne-am privit şi am făcut cunoştinţă, s-a produs “extorsiunea”. Nu ştiu ce înseamnă dragoste la prima vedere, dar ştiu că ce am simţit când l-am întâlnit pe George a avut un strop de magie”, a povestit concurenta de la Bravo, ai stil pentru okmagazine.ro.

După ce în urmă cu câteva zile, cei doi au avut un moment de senzație la Bravo, ai stil, iar Georgea Burcea a mărturisit că și-a propus să o ceară în căsătorie, lumea a început să fie din ce în ce mai curioasă în ceea ce privește nunta lor. Unii au ajuns să se întrebe de ce nu au făcut marele pas până acum, iar Viviana Sposub a venit cu explicațiile necesare. Aparatent, actorul mai are câteva lucruri de rezolvat, iar ea nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă.

„Având în vedere că mă simt atât de bine în relaţia asta, mă văd alături de George toată viaţa. Dar nu cred că este grabă! El mai are nişte treburi de rezolvat. Cred că Dumnezeu le rânduieşte pe toate fix cum este nevoie”, a declarat Viviana Sposub, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.