Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, care era recunoscută pentru faptul că nu dădea niciodată prea multe detalii despre viața privată. Mereu și-a ținut problemele ascunse de ochii lumi, asta până în momentul în care a rămas gravidă cu Josephine.

De atunci, partenera de viață a lui Smiley a început să nu mai fie discretă în ceea ce privește viața personală și și-a ținut fanii la curent cu fiecare moment greu pe care l-a traversat. Chiar și după ce a născut, a primit o serie de cuvinte dure din partea internauților, când a afirmat că viața de mămică nu este deloc ușoară. Unii au considerat că nu făcea altceva decât să se plângă și i-au transmis că dacă i se pare atât de greu, de ce a mai adus pe lume un copil.

Gina Pistol, dureri de cap insuportabile

Ultimele sale declarații, de pe InstaStory, i-au pus din nou pe gânduri pe cei care o urmăresc și care îi judecă fiecare mișcare. Gina Pistol le-a povestit fanilor că de câteva zile bune se luptă cu o durere de cap insuportabilă pe care o au multe dintre cunoștințele sale și de care nu poate scăpa sub nicio formă. Cum era de așteptat, unii au tras repede concluziile și au fost de părere că se plânge în zadar, doar pentru a atrage atenția asupra sa.

„Mâna sus dacă și pe tine te doare capul. La mine-i a treia zi. O fi Mercur retrograd, dar fraților, m-a durut capul azi-dimineață de am crezut că mor, pe cuvântul meu. În viața mea nu m-a durut capul atât de rău și astăzi este a treia zi. Oricum acum e ok durerea, dar azi dimineață, de fapt, de aseară… aoleu, Doamne! Tare rău m-am simțit. Și ce este ciudat că am foarte multe cunoștințe care au aceeași problemă și am văzut că și pe Instagram mi-au scris. Sunt multe persoane care trec fix prin ce trec eu”, a povestit iubita lui Smiley, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.