Vlăduța Lupău le-a vorbit fanilor ei din mediul online despre o situație care a pus-o pe gânduri serios.Regulile impuse pentru a evita răspândirea coronavirusului nu sunt deloc pe placul frumoasei artiste, iar ea nu s-a temut să își expună punctul de vedere pe rețelele sociale, ca să o vadă o țară întreagă.

Frumoasa cântăreață a tras un semnal de alarmă prin intermediul mesajului dur, pe care l-a transmis recent pe Story. Se pare că niște prieteni de-ai săi sunt nevoiți să își înmormânteze tatăl, care a decedat în urma infectării cu COVID-19. Nici mama persoanelor respective nu se află într-o stare prea bună, ci este și ea internată într-un spital. Din nefericire, având în vedere că este infectată, femeia nu poate merge la înmormântarea partenerului ei de viață.

Vlăduța Lupău a tras un semnal de alarmă

Vlăduței Lupău i se pare inadmisibil să i se interzică acest lucru, având în vedere că au trăit o viață întreagă împreună. Crede că ar fi trebuit să se găsească o soluție în acest sens și că mulți care nu declară că au COVID-19, care nu își fac testul PCR umblă liberi pe străzi, iar cei care sunt responsabili sun tratați în felul acesta.

”Știu că nu mă întreabă nimeni, dar vreau să vă zic pentru că mie mi se pare absurd ceea ce se întâmplă! Mâine, niște prieteni își înmormântează, din păcate tatăl, care a decedat din cauza covid, iar mama lor este internată tot cu covid la unul dintre spitale, nu știu la care. Ceea ce e trist este că doamna nu are voie, după ce a trăit o viață întreagă cu soțul ei, să meargă la înmormântare. Și tot așa, în vară, niște prieteni, cărora le-a murit tatăl, nu aveau voie să meargă la înmormântare pentru că ei aveau covid. Nu se popate în viața asta să ți se interzică așa ceva! Dă-i la om șapte mii de măști, pune-l într-un glob de sticlă, du-l în folie de celofan, fă ce vrei, dar lasa-l pe cel viu să îl îngroape pe cel mort. Nu ai cum să faci așa ceva, mai ales că foarte mulți umblă dezlegați cu covid. Adică, aia pot umbla, că nu se declară, nu se testează PCR, ei au voi, iar ceilalți care s-au declarat, aia nu au voie… nu, nu, nu! Așa nu. Doamne ferește!”, a spus Vladuța Lupău, pe Story.

Citeste si:
Un bărbat de 41 de ani a murit după ce a făcut un accident cu ATV-ul
Un bărbat de 41 de ani a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.