Mihai Petre și Elwira Duda, soția sa, formează una dintre echipele care participă la al patrulea sezon al emisunii Asia Express. Cei doi au reușit să demonstreze că sunt foarte puternici și concentrați pentru a ajunge primii la punctul de întâlnire cu Irina Fodor, motiv pentru care și-au atras multe antipatii din partea fanilor show-ului de la Antena 1.

Deși emisiunea nu a ajuns nici măcar pe la jumătate, au apărut zvonuri cum că Mihai Petre și Elwira ar fi câștigat marele premiu de 30.000 de euro. Multora nu le vine să creadă acest lucru și sunt de părere că nu merită acest lucru. Dansatorul este dur criticat de către telespectatori, din cauza comportamentului pe care îl are și a dorinței de a ajunge mereu primul, indiferent de modalitatea prin care face acest lucru.

Mihai Petre, făcut praf de internauți

"Mihai Petre, din păcate, în goana asta a lui să câștige a uitat să se bucure de experiența asta și de lucrurile mărunte. La urma urmei ideea e să te și distrezi făcând misiunile astea. Păcat...", "Mihai este disperat, păcat! Ea în schimb e o dulceață!", "Cei mai disperați concurenți", "Este jalnic Mihai... Păcat de fătuca asta", "Lasă-l că nu te merită!!", "E atât de disperat să fie pe primul loc, încât uită și de bun simț și de respect. Își bagă soția mereu la înaintare și dacă nu iese ceva bine ea este de vină! E trist că nu se bucură de nimic!", "L-aș da afară cu șuturi în… . Ce necioplit!", i-au transmis internauții.

Părerea oamenilor este că Mihai Petre uită să se bucure de momentele frumoase din concurs, că este foarte invidios și că, de asemenea, se comportă foarte urât cu partenera lui de viață pe care cei mai mulți dintre ei o simpatizează. Anumite persoane i-au transmis în comentarii că nu este educat, că este egoist și că nu are ce să caute în acest concurs.

"Petre este invidios pe aportul adus de soția lui în competiție! Parcă el ar fii prințul și epa supusă lui. Nu aș dori că el să câștige. Sunt alte perechi mai capabile și mult mai responsabile decât Mihai Petre care s-a transformat într-o "fiară sălbatică" până și față de soția lui", "Un om de nimic acest Mihai.... Să tipi că un descreierat la soție, să o cerți la orice..... Mi se pare o mârlănie din partea lui. Femeia asta suportă lipsa de educație, egoismul și mitocănia lui pentru că este o fire iertătoare", "Nu cred că a mai existat concurent mai disperat decât Mihai Petre în concursul ăsta", "Nu-mi place Mihai Petre.... Este un om rău..... Soția lui duce greul competiției. El are un comportament de despot.... Îi judecă pe toți, chiar pe cei care-l cazează și-l iau la autostop. Arogantul ăsta nu merită să câștige competiția. Soția lui Da!", i-au mai comentat oamenii.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.