Zarug și Lorelei Bratu au fost pe punctul de a părăsi competița Asia Express, seara trecută. Cei doi au fost în pericol de eliminare alături de colegii lor, Connect-r, Shift, Patrizia și Francesco. Aceștia au intrat în cursa pentru ultima șansă, iar simpaticii concurenți au ajuns cam târziu și ar fi putut fi ultima lor zi în concurs.

Cu toate acestea au avut mare noroc, deoarece diamantul a fost verde, iar Lorelei și Zarug pot merge mai departe în Asia Express. Cursa pentru ultima șansă nu a fost, însă, una prea ușoară, chiar dacă s-a desfășurat într-un cadru de vis care i-a uimit pe fiecare dintre ei. Cele trei echipe au fost nevoite să facă descoperiri antice, să negocieze cu localnicii, dar să culeagă și trandafiri.

Lorelei și Zarug au rămas în concurs

''Eu mă simt foarte împlinit după singura zi din etapa asta în care am putut să ma joc. Indiferent de rezultat, noi am demonstrat că nu suntem chiar așa niște prostălauce care nu se descurcă. Doar că pentru noi este important să ne distrăm în ceea ce facem, mai ales într-o vacanță. Eu n-am venit la olimpiadă'', a declarat Zarug la Asia Express.

Connect-R și Shift au fost cei care s-au clasat pe primul loc, urmați de Patrizia și fiul ei, Francesco. Chiar dacă nu s-au descurcat prea bine, au fost salvați de diamantul verde. Zarug a ținut să menționeze, înainte de a afla verdictul, faptul că ei au mers pe Drumul Împăraților să se distreze și că indiferent de rezultat, el și colega lui au demonstrat că se pot descurca în cele mai grele situații.

Ceilalți concurenți s-au bucurat și ei extrem de tare, când au văzut culoarea diamantului și i-au îmbrățișat, dar au și vorbit extrem de frumos despre ei.

''Mie mi se pare că e o pereche foarte curajoasă, atât de puternic asumați, oameni care nu se abat de la principiile lor, de aceea îi admir foarte mult pe amândoi'', a declarat Mihai Petre, seara trecută.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.