Zarug și Lorelei Bratu au fost pe punctul de a părăsi competița Asia Express, seara trecută. Cei doi au fost în pericol de eliminare alături de colegii lor, Connect-r, Shift, Patrizia și Francesco. Aceștia au intrat în cursa pentru ultima șansă, iar simpaticii concurenți au ajuns cam târziu și ar fi putut fi ultima lor zi în concurs.

Cu toate acestea au avut mare noroc, deoarece diamantul a fost verde, iar Lorelei și Zarug pot merge mai departe în Asia Express. Cursa pentru ultima șansă nu a fost, însă, una prea ușoară, chiar dacă s-a desfășurat într-un cadru de vis care i-a uimit pe fiecare dintre ei. Cele trei echipe au fost nevoite să facă descoperiri antice, să negocieze cu localnicii, dar să culeagă și trandafiri.

Lorelei și Zarug au rămas în concurs

''Eu mă simt foarte împlinit după singura zi din etapa asta în care am putut să ma joc. Indiferent de rezultat, noi am demonstrat că nu suntem chiar așa niște prostălauce care nu se descurcă. Doar că pentru noi este important să ne distrăm în ceea ce facem, mai ales într-o vacanță. Eu n-am venit la olimpiadă'', a declarat Zarug la Asia Express.

Connect-R și Shift au fost cei care s-au clasat pe primul loc, urmați de Patrizia și fiul ei, Francesco. Chiar dacă nu s-au descurcat prea bine, au fost salvați de diamantul verde. Zarug a ținut să menționeze, înainte de a afla verdictul, faptul că ei au mers pe Drumul Împăraților să se distreze și că indiferent de rezultat, el și colega lui au demonstrat că se pot descurca în cele mai grele situații.

Citeste si:
Asia Express, etapă cu eliminare sigură! Concurenții trebuie să...
Asia Express, etapă cu...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Ceilalți concurenți s-au bucurat și ei extrem de tare, când au văzut culoarea diamantului și i-au îmbrățișat, dar au și vorbit extrem de frumos despre ei.

''Mie mi se pare că e o pereche foarte curajoasă, atât de puternic asumați, oameni care nu se abat de la principiile lor, de aceea îi admir foarte mult pe amândoi'', a declarat Mihai Petre, seara trecută.

Citeste si:
Zarug, cuvinte dure la adresa Adrianei Trandafir! Ce l-a scos din...
Zarug, cuvinte dure la adresa...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.