Anda Adam este una dintre concurentele acestui sezon de la Bravo, ai stil. Vedeta a încercat, până la momentul actual, să aducă în atenția celor trei jurați și a celor de acasă ținute care mai de care mai interesante, cel puțin din punctul ei de vedere. Piesele vestimentare pe care le-a purtat nu au fost mereu apreciate, dar nu s-a dat bătută și a încercat să iasă din zona sa de confort.

Artista a încercat să fie alături de colegele sale, ori de câte ori acestea se certau între ele sau aveau o stare mai puțin bună. Le-a încurajat de fiecare dată, iar ele au apreciat acest lucru la ea. A reușit să demonstreze că nu este o fire conflictuală, iar recent a dat o serie de detalii din culisele emisiunii de la Kanal D, care pe fanii show-ului i-au lăsat mască.

Anda Adam a vorbit despre colegele sale

Zilele trecute, uneia dintre concurente i-a venit ideea să se voteze singură, pentru că nu li se interzice în regulament lucrul acesta. Fetele au discutat mult pe marginea acestui subiect în culise și niciuneia dintre ele nu i s-a părut o idee rea. Recent, Anda Adam a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram și, ca de obicei, a fost sinceră cu fanii ei cărora le-a răspuns la cele mai interesante întrebări. Unul dintre internauți a vrut să știe sigur dacă vedeta s-a votat singură.

”Nu, nu m-am votat nici măcar o dată. Aș fi vrut să mă votez, dar nu am apucat. De fiecare dată, uit să mă votez. Însă, niciodată nu e prea târziu. O să mă votez și eu când o să apuc, dacă o să apuc”, a răspuns Anda Adam, pe Story.

Un alt admirator a întrebat-o dacă nu o suportă pe vreuna dintre concurente, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

”Să știi că nu există aici o concurentă pe care să n-o suport, dar mă prefac că o suport. Mi se pare că nu avem atât de multe lucruri de împărțit, încât să ajung să nu suport pe cineva”, a mai spus vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.