Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de ani buni, iar în tot acest timp, i-au făcut pe oamenii din jurul lor să creadă faptul că relația lor este una perfectă și că, de asemenea, duc o viață lipsită de griji. Nu este deloc așa, iar artistul a vorbit despre problemele din casa lor, dar și despre discuțiile care apar.

Tavi Clonda este un bărbat sincer, care nu se ascunde după deget și care vorbește fără nicio reținere despre viața lui privată. El și partenera lui de viață nu s-au ascuns niciodată de camerele de filmat, ba chiar au preferat ca oamenii care îi apreciază să afle anumite lucruri chiar de la ei, ci nu din alte surse. Într-un interviu pe care soțul Gabrielei Cristea l-a acordat, acesta a scos în evidență faptul că indiferent de câte momente tensionate ar fi între ei, comunică și ajung la un numitor comun.

Tavi Clonda a dat din casă

„Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic.Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești.Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge.Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă.”, a declarat Tavi Clonda, pentru impact.ro.

Îndrăgitul artist a menționat că nu au o căsnicie perfectă. Se înțeleg bine, dar nu au atins perfecțiunea. El este de părere că pentru ca o relație să funcțiionese este nevoie de comunicare, de o viață sexuală activă, chiar și după ce apar copii și foarte important este să nu adormi certat cu persoana de lângă tine. În familia lor, cele mai multe discuții apar din cauza faptului că nu au prea mult ajutor în casă.

„Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară. Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează. Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea. Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest.”, a mai zis Tavi Clonda pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Jean Gavril, despre reîntâlnirea cu familia după America Express....
Jean Gavril, despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.