Viorica de la Clejani a fost infectată cu COVID-19 și a stat internată în spital zile bune. Din fericire, a fost externată recent, iar starea ei de sănătate este una foarte bună. Vedeta se bucură pentru faptul că a avut o formă ușoară a bolii și că nu a ajuns la Terapie Intensivă, de unde ar fi putut să nu mai scape cu viață.

Nici nu s-a externat bine, că a aflat ce mesaje urâte a primit în zilele pe care le-a petrecut la Institutul Matei Balș din Capitală. Persoana care se ocupă cu administrarea conturilor sale sociale a informat-o în ceea ce privește acuzațiile pe care le-a primit din partea internauților.

Viorica de la Clejani a tras un semnal de alarmă

Cântăreața a fost trasă la răspundere, că ar fi primit bani pentru a minți că a fost infectată cu COVID-19. Nu i-a venit să creadă că unii oameni au putut gândi acest lucru despre ea. Mai mult de atât, a tras și un semnal de alarmă în ceea ce privește pandemia, pe care a luat-o în serios, după ce a simțit pe pielea ei cum este să simți că viața îți este în perciol.

”Am o fată care se ocupă de toate conturile mele și ea mi-a zis ce mesaje primeam. Câți bani ai luat îmi spuneau. Eu nu sunt de acord cu asta, îmi spuneau că ești așa și pe dincolo, să ferească Dumnezeu. Mai ales pe cei care au și alte probleme de sănătate. Să nu mai vorbiți prost de doctori, fraților! Masca aia de care sunteți speriați e în ultima fază! Când a venit ăla de la ATI și mi-a zis: «Vioricuțo, trei săptămâni tu nu mai pleci de aici» Nu vindem nimic, vă spunem doar povestea prin care am trecut”, a povestit Viorica de la Clejani, potrivit libertatea.ro.

Ioniță de la Clejani nu s-a putut abține să nu dea și el o serie de declarații despre situația prin care soția lui a fost nevoită să treacă. Se pare că femeia a avut anumite simptome încă de la sfârșitul lunii august, dar a crezut că este vorba doar despre o răceală și nu i-a dat prea mare importanță. Au decis să cheme salvarea, după ce starea sa a început să se agraveze.

„De la sfârșitul lunii august, ea a avut anumite simptome, pe care le-a tratat ca pe o răceală obișnuită. Înainte de spitalizare tușea și tușea cam tare. Trei zile înainte de spitalizare se simțea foarte, foarte rău. Am chemat o ambulanță, iar doctorul a tratat-o de pneumonie, după trei zile de la tratament se simțea și mai rău. Am luat-o cu forța și am mers la o clinică să i se facă o radiografie pulmonară. Pneumonia de la Covid se tratează altfel. Cât am stat trei ore la intrare la «Matei Balș», am văzut cinci oameni morți transportați în saci. Mi-au zis, dacă o iau acasă, moare”, a spus și Ioniță de la Clejani, potrivit aceleiași surse.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.