Momentul nașterii nu a fost deloc unul plăcut pentru Cristina Cioran. Vedeta a fost nevoită să nască prematur, iar acum la câteva săptămâni după ce a devenit mamă pentru prima dată, ea a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai grea zi din viața sa.

Cristina Cioran ar fi trebuit să devină mamă pentru prima dată în viața sa, în luna septembrie a acestui an. Din cauza unei enterocolite, blondina a născut prematur, cu două luni înainte de termen. A fost o experiență cruntă pentru ea, mai ales că la început nu credea că problema ei de sănătate ar fi putut să le pună viața în pericol ei și Emmei, fiica sa. Prospăta mămică a povestit cu lux de amănunte cum a ajuns la spital și cum a născut.

Cristina Cioran a trecut prin clipe de coșmar

„Șocant a fost pentru că nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul în posesie. Era copilul meu, sufletul meu, într-un incubator. Cred că am luat o bacterie, ceva, am făcut o enterocolită, ceva urât la stomac. Am fost la doctorul ginecolog, totul în regulă, am luat un tratament pentru enterocolită, asta se întâmpla joi. Vineri am fost la un spital de stat de urgență, nu mi-au făcut mare lucru, am plecat. Sâmbătă am făcut o monitorizare, toate bune și frumoase. Duminică m-au apucat niște dureri și am sunat la salvare când am văzut că sângerez. La 8 fără 10 a venit salvarea, la 8 jumătate am născut. Am fost isterică, urlam și în salvare și în spital că e prea devreme. Medicul cu care am născut mi-a zis că nu avem cum să dăm înapoi. Mă simțeam ca într-un film”, a declarat Cristina Cioran, pentru La Măruță.

Totul s-a defășurat exact ca într-un film, iar vedetei nu îi venea să creadă că este nevoită să treacă prin așa ceva. După ce a născut, ea a fost nevoită să stea departe de micuța ei mai bine de o lună. Mergea să o vadă o dată pe săptămână și stătea alături de ea aproximativ 30 de minute, pentru că nu i se permitea mai mult. Au fost cele mai grele zile pentru ea, dar acum este fericită că Emma este bine și în siguranță, acasă.

„Îmi place că e bebelușul cu mine, 6 săptămâni a fost departe. În timp ce mă ducea targa către sala de nașteri, cineva îmi lua test Covid. (…) Eram plină de sânge, într-un maieu, urlam și mă zbăteam pe targă. A doua zi mi-a venit rezultatul testului și am putut să văd copilul care era în incubator.

După 3 zile, m-au eliberat, m-au trimis acasă. Nu au putut să mă țină în spital, e spital suport Covid. Am luat-o acasă și e bine, sănătoasă, frumoasă, veselă și perfectă. A fost o perioadă foarte grea, îi mulțumesc familiei că m-a susținut și iubitului că nu m-a lăsat în starea aia. M-au ajutat și mesajele mămicilor, am primit peste 2000 de mesaje, nu mi-a venit să cred(...) Eu după ce am născut, am văzut cum pleacă. Nici nu am știut dacă trăiește. A trebuit să aștept ca să fie în siguranță copilul și să vină neonatologul să-mi spună că e în regulă”, a mai spus ea.

Citeste si:
Corina Caciuc, partenera lui Laurențiu Reghecampf, a născut cel...
Corina Caciuc, partenera lui...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.