Larisa Udilă, fostă concurentă de la „Bravo, ai stil”, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre una dintre cele mai grele perioade prin care ea și partenerul de viață au fost nevoiți să treacă. Aceștia au crezut că frumoasa lor relație ajunsese la final, dar nu a fost deloc așa, datorită sacrificiilor pe care proaspăta mămică le-a făcut de dragul relației.

Frumoasa vedetă și-a deschis inima în fața oamenilor de pe Instagram și le-a vorbit despre momentul în care ea și soțull ei erau pe punctul de a-și spune adio. Cei doi au perioade în care se înțeleg de minune, dar și zile în care se ceartă încontinuu. Multă lume a întrebat-o cum au reușesc să se înțeleagă atât de bine deși stau tot timpul împreună, dar primeau aceeași întrebari și când erau la distanță.

Larisa Udilă, sacrificii pentru relație

„Avem perioade în care ne înțelegem foarte bine și perioade în care ne ciondănim toată ziua. Multe persoane care ne văd toată ziua împreună ne întreabă cum ne înțelegem mai ales că stăm toată ziua împreună sau când eram la distanță ne întrebau cum de ne înțelegem când avem o relație la distanță. Cheia succesului într-o relație este să descoperiți cum vă este vouă mai bine. Noi am încercat ambele variante și am descoperit că noi funcționăm mai bine împreună”, a zis Larisa Udilă, pe social media.

Cel mai mare vis pe care fosta concurentă de la Bravo, ai stil l-a avut a fost să ajungă model internațional. Aproape reușise acest lucru, dar nu a putut continua pe acest drum, deoarece distanța dintre ea și ea actualul ei partener de viață era mult prea mare. A preferat să renunțe la cariera sa, să facă un sacrificiu, dar nu regretă nimic. Nu ar fi putut suporta ideea că n-ar fi mai fi fost împreună, doar pentru a-și continua visul.

„Noi am testat în 7 ani cum ne este mai bine. Când am încercat la distanță, și asta se întâmpla la începutul relației, am plecat 4 luni în Indonezia. Visul meu era să devin model internațional. Am ajuns acolo și char dacă cariera mea era pe culmile succesului și câștigam mulți bani, nu puteam să stau departe de Ogi. Relația noastră era pe punctul de a se termina, scânteia aia parcă dispărea din ce în ce mai mult și am zis că trebuie să fac ceva. Am zis să găsesc o locație mai aproape și am mers în Turcia.(...) Deja până să ajung acolo eram deja propusă pentru niște job-uri foarte mari(...) Nu cred că au trecut 7 ore după ce am ajuns și l-am sunat pe tata plângând să-mi ia bilet de avion, să vin acasă. Nu puteam să stau fără Ogi, așa că m-am întors și nu am mai plecat niciodată cu modelling-ul. Asta am sacrificat eu pentru relația noastră. Eu am avut de ales, fie să am relația cu el, fie să ne despărțim și să-mi continui visul”, a mai povestit vedeta.

Citeste si:
Bia Khalifa, primele declarații după ce a fost surprinsă cu Sișu....
Bia Khalifa, primele...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.