Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, nu s-a simțit deloc bine în cadrul ultimei ediții a emisiunii Asia Express. Tânără a folosit telefonul de urgență și a cerut ajutorul medicilor, care i-au oferit imediat toate îngrijirile de care aceasta avea nevoie. Mama ei s-a speriat extrem de tare și nu a mai putut să își stăpânească lacrimile.

Irina Fodor i-a informat pe ceilalți concurenți despre starea de sănătate a Mariei Speranța care a stat perfuzii și care a avut tensiunea foarte mică. Din fericire, Adriana Trandafir a fost nevoită să facă proba singură și a sperat că între timp fiica ei se va repune pe picioare.

Maria Speranța a avut nevoie de îngrjiri medicale

”Trebuie să vorbim despre o altă problemă care a apărut și anumea starea Mariei Speranța pentru că ea nu se simte foarte bine acum. Doctorul îi face o perfuzie, are tensiunea foarte mică și din cauza asta Adriana va trebui să facă primele misiuni singură și sperăm că între timp Maria Speranța se va pune pe picioare. Sunt convinsă că va reveni într-o jumătate de oră”, a spus Irina Fodor, în cadrul emisiunii de seara trecută.

Nu doar fiica Adrianei Trandafir a avut nevoie de îngrijirile medicilor, pe Drumul Împăraților, ci și Zarug care a folosit la rândul lui telefonul de urgență, pentru a chema un medic. Concurentul simțea că nu mai poate respira, avea tensiunea scăzută, iar doctorii i-au administrat o pastilă pentru inimă, după care a plecat din nou în cursă.

Citeste si:
Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme serioase de sănătate! Vedeta...
Vlăduța Lupău se confruntă cu...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

”Începuseră să-mi țiuie urechile, să amețesc, să simt că nu pot respira. (…) Fapt pentru care am început să țip că vreau un doctor și am pus mâna pe telefonul de urgență și am sunat. Deci am o urgență, vreau doctor! A venit și doctorul care mi-a luat din nou tensiune, unde scăzuse de la 18 la 15. (…) Mi-a dat o pastilă de inimă, mi-a mai băgat nu știu ce săruri, m-a pus pe scaun în mașină la răcoare”, a povestit Zarug la Asia Express.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.