Sebastian Chitoșcă a reușit să își pună pe jar toți fanii, după ce a postat pe Instagram un mesaj prin intermediul căruia le-a dat de înțeles tuturor că s-ar fi infectat cu COVID-19. Fostul concurent de la Survivor România a fost bombardat cu mesaje, în care oamenii își exprimau regretul pentru situația prin care trece. Multă lume i-a urat să se repună repede pe picioare, moment în care el a decis să lămurească toată situația.

Fostul Faimos nu trece printr-o perioadă prea bună, după ce el și soția sa au luat-o pe drumuri diferite. Se pare că nu există nicio șansă de împăcare între ei, iar Sebi are deja un ordin de protecție. Dacă se apropie la mai puțin de 25 de metri de Alexandra, riscă o amendă de câteva mii de euro sau închisoarea. De aproape două săptămâni, el s-a obișnuit cu ideea că s-a terminat și pare din ce în ce mai bine.

Sebastian Chitoșcă a lămurit situația

”COVID-19 e prezent”, scrisese fostul Faimos, pe Instagram.

Astăzi, el a postat un mesaj pe Instagram, prin care și-a anunțat, fără să vrea, admiratorii că are COVID-19. După ce a început să fie sunat de tot felul de oameni care erau curioși să știe dacă este sau nu infectat cu coronavirus. În momentul acela el a realizat că ar trebui să fie mult mai atent la ce postează pe social media. Se pare că nu are nimic, că este perfect sănătos și că a pus acea postare doar în glumă.

”Trebuie să fiu atent la ce pun pe Instagram. Mă sună de la toate ziarele și mă întreabă dacă am Covid. Nu am Covid, fraților. Sunt bine și sănătos. Promit că o să fiu mai atent cu ce pun pe Instagram”, a spus Sebastian Chitoșcă, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.