Așteptarea aproape a luat sfârșit pentru Roxana Vancea. Vedeta mai are puțin și își va aduce pe lume copilul și abia și-a găsit cuvintele să spună ce simte în aceste momente. Va aduce pe lume un băiețel, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a dezvăluit și când va naște.

Roxana Vancea și-a dorit din suflet să devină mamă, mai ales că are deja experiență în ceea ce privește creșterea unui copil. Fiul actualului ei partener de viață este foarte apropiat de ea și o tratează ca și cum ar fi mama lui biologică. Bruneta este gravidă în 31 de săptămâni și urmează să nască pe la începutul lunii noiembrie. Ca orice femeie aflată în situația sa, are mari emoții, dar s-a pregătit intens pentru ceea ce va urma.

Roxana Vancea va aduce pe lume un băiețel

„Sunt însărcinată în 31 de săptămâni. Urmează să nasc la începutul lui noiembrie. Am emoții ca orice femeie însărcinată, însă m-am pregătit foarte bine psihic pentru ce urmează”, a declarat Roxana Vancea pentru viva.ro.

Înainte de a lua anumite decizii, frumoasa vedetă i-a cerut sfatul medicului care s-a ocupat cu monitorizarea sarcinii de la început. Acesta i-a sugert să nască pe cale naturală și speră că avea puterea de a face lucrul acesta, pentru că are mare nevoie de curaj. Își dorește enorm să iasă totul așa cum speră și cel mic să fie sănătos.

„Am ales să nasc natural, și pentru asta am nevoie de mai mult curaj și să fiu cât mai relaxată. Vreau să cred despre mine că sunt o femeie puternică și că o să reușesc să nasc așa cum mi-am propus. Medicul meu mi-a recomandat nașterea naturală. Îmi doresc din tot sufletul să nasc natural. Am cântărit foarte bine beneficiile atât pentru mine, cât și pentru copil și am ajuns la concluzia că natural e cel mai bine pentru noi”, a mai spus vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.