Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai urmărite cupluri de la noi din țară. Cei doi îndrăgostiți sunt aspru judecați pentru fiecare mișcare pe care o fac. Faptul că au decis să aibă un copil la vârsta lor a fost și el un subiect de discuție.

Declarațiile prezentatoarei despre primele luni în calitate de mamă au fost luate, de asemenea, la rost, iar cântărețul nu a mai rezistat și a transmis un mesaj pe social media, pentru cei care nu își văd de viața lor, ci de cea a familiei sale.

Smiley a luat atitudine

Foarte mulți oameni nu țin cont de nimic și chiar le adresează cuvinte jignitoare pe rețelele sociale, fără ca măcar să îi cunoască. Faptul că sunt persoane publice nu înseamnă că trebuie să suporte toate răutățile gratuite care vin la adresa lor.

Chiar dacă unii le vor răul și îi iau mereu la rost pentru faptul că au luat decizia de a nu-și expune fetița pe social media, cei doi îndrăgostiți nu cedează și nu le fac pe plac altora. Enervat la culme de cele auzite despre el și despre frumoasa lui familie, Smiley a transmis un mesaj dur în mediul online.

„Există atâția oameni care își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețelele de socializare, să se certe, să își bată joc.

Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie, poate nu ar mai pierde timpul degeaba. Poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire cu adevărat. Până când?!”, a scris artistul, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.