Antonia și Alex Velea sunt gata pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor și anume nunta. Deși au ani buni de relație și doi copii frumoși împreună, cei doi nu au ajuns în fața altarului până acum; nu pentru că nu și-ar fi dorit, ci pentru că ea nu reușise să divorțeze de fostul ei soț, tatăl Mayei.

Imediat după ce procesul de divorț dintre frumoasa artistă și fostul ei partener de viață, Vincenzo Castellano, a ajuns la final, cei doi s-au gândit la căsătorie. Așteptarea aproape a luat sfârșit pentru cei doi îndrăgostiți care pregătesc evenimentul până la cel mai mic detaliu. Recent, cântărețul a dat câteva declarații despre ziua cea mare care va arăta fix așa cum își dorește Antonia.

Bat clopote de nuntă pentru Antonia și Alex Velea

Cerea în căsătorie a avut loc, când vedeta se aștepta mai puțin. Velea și-a dorit să o surprindă și chiar a reușit să o emoționeze până la lacrimi. A fost un moment filmat pe care chiar el l-a urcat pe YouTube, unde a fost văzut de mii de persoane.

”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (...) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a spus Alex Velea, la Xtra Night Show.

Mai mult de atât, iubitul Antoniei a mărturisit că nu vor face o nuntă mare, pentru că își dorezsc să poată sta de vorbă cu toți invitații. Visează la un moment unic, care va avea loc pe malul mării, într-un decor de vis.

”Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui, nu vrem nuntă prea mare, e nasol, că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a mai declarat el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.