Aurel Pădureanu nu își mai găsește liniștea, după ce acum șase luni a pierdut-o pe cea mai importantă ființă din viața sa, Cornelia Catanga. Acum, bărbatul este din nou în doliu și și-a găsit cu greu cuvintele să spună ce simte, după ce o altă persoană dragă lui s-a stins din viață.

Soțul regretatei Cornelia Catanga, în vârstă de 71 de ani, trece din nou prin clipe de coșmar. Acesta suferă enorm, după ce sora lui a decedat, la doar jumătate de an după ce soția lui a pierit, după ce s-a infectat cu COVID-19. Deși medicii au încercat tot ce se putea, nu au reușit să o salveze, iar întreaga familia a fost distrusă.

Aurel Pădureanu, clipe de coșmar

În dimineața zilei de duminică, 3 octombrie 2021, sora lui Aurel Pădureanu a murit. El și fiul acestuia nu își mai revin din joc, iar durerea este una mult prea mare de suportat, având în vedere că anul acesta nu a fost deloc unul prea bun pentru familia lor. Soțul regretatei cântărețe a făcut tristul anunț pe pagina lui de Facebook, unde oamenii și-au exprimat regretul pentru situația prin care este nevoit să treacă.

„Nu mai am nici lacrimi să plâng. Sunt copleșit de durere, după moartea Corneliei, ființa care mi-a fost cea mai dragă din lume, tovarășul meu de viață și de scenă, o altă lovitură cruntă s-a abătut asupra familiei mele. Azi dimineață, la orele 5:30, a încetat din viață surioara mea scumpă și dragă.

Singura ființă care după moartea Corneliei a fost alături de mine. Și mă suna în permanentă și îmi spunea mereu: Ea era, ca vârstă, cea mai mare dintre toți. Mă simt extrem de trist și supărat în sufletul meu, gândindu-mă că am rămas singur.

Nici ceilalți doi frați ai mei nu mai sunt. Nu am să te uit niciodată, surioara mea scumpă și dragă, așa cum nu am uitat-o nici pe Mariana, nici pe Titi, ceilalți doi frați ai mei. Veți rămâne toți 3 în sufletul meu și nu am să vă uit câte zile voi mai avea și eu de trăit. Noi facem parte dintr-o familie, cu un nume emblematic de artiști, care și-au înscris numele în nemurire. Dar tu ai fost singura care m-a iubit cel mai mult.

Drum lin către stele, surioara mea! Și bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău frumos și blând, iar drumul să-ți fie presărat numai cu flori. Nu am să te uit toată viața mea”, a scris Aurel Pădureanu, pe Facebook.

Citeste si:
Doliu în lumea filmului internațional. Ryan O'Neal s-a stins din viață
Doliu în lumea filmului...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.