Viviana Sposub este recunoscută pentru sinceritatea de care a dat dovadă de fiecare dată și tocmai de aceea, câteva dintre declarațiile pe care le-a oferit recent i-au lăsat mască pe fanii ei. Întrebarea este - ar renunța partenera de viață a lui George Burcea la iubire pentru a duce o viață de lux, plină de bani și lipsită de griji?

Frumoasa concurentă de la Bravo, ai stil! a acceptat invitația de a participa la podcast-ul găzduit de colega sa, Otniela, iar blondina nu s-a temut să o pună în cele inconfortabile situații. Iubita lui George Burcea a oferit cele mai sincere răspunsuri, chiar dacă se citea pe fața sa că întrebările nu îi sunt deloc pe plac.

Viviana Sposub - banii sau iubirea?

Otniela s-a bucurat că Viviana Sposub a vrut să facă și ea parte din proiectul ei, iar încă din primele minte întrebările au început să curgă. Vedeta a întrebat-o pe fosta asistentă TV dacă ar renunța la iubire pentru o viață plină de bani. Ei bine, iubita lui Burcea a afirmat că niciodată nu a ales un bărbat plin de bani, pentru că de cele mai multe ori, persoanele de genul acesta își înșală partenerele de viață, iar ea nu a vrut să treacă printr-o asemenea situație.

”Da, dar încă n-am dat peste unul cu bani. Ăștia cu bani te înșală, de asta probabil nu-i aleg niciodată”, a spus Viviana Sposub, în podcast-ul colegei sale de la Bravo, ai stil.

Cea la care nu ar putea renunța vreodată, pentru nimic în lume este prietena ei cea mai bună și anume mama sa.

” Nu, pentru ca cea mai buna prietena e mama mea. N-am cum s-o schimb”, a mai spus Viviana.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.