George Burcea și Viviana Sposub sunt împreună de mai bine de un an de zile și se înțeleg de minune. Vedetele s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma și chiar dacă nimeni nu le-a dat șansă vreo șansă să rămână împreună, ei au demonstrat că formează un cuplu puternic. Recent, actorul a vorbit despre primul an petrecut unul alături de celălalt.

La început, Viviana Sposub nu i-a dat prea mare atenție și nici nu avea o părere prea bună despre el, din cauza știrilor care au apărut în presă despre actual ei iubit și despre fosta lui soție, Andreea Bălan. Acum, frumoasa lor poveste de iubire merge din ce în ce mai bine.

George Burcea, sincer despre relația lor

Anul trecut a fost un an superb pentru cei doi îndrăgostiți, din cauza pandemiei de coronavirus care i-a unit. Cei doi au avut COVID-19, au locuit împreună și s-au întâmplat atât de multe lucruri frumoase, care l-au făcut să se convingă de faptul că vrea să fie soția lui. Nu a făcut pasul cel mare încă, dar a promis că se va întâmpla curând.

„A fost un an superb si din cauza pandemiei. Faptul ca a fost pandemie, am avut COVID si am locuit impreuna, ne-a legat. Am stat de anul trecut impreuna pana acum. Suntem unul pentru celalalt in fiecare proiect, asta ne-a unit foarte mult. Nu am cerut-o de sotie. Sunt un tip foarte romantic si foarte sensibil, din păcate si din fericire in acelasi timp. Din pacate pentru ca sensibilitatea asta nu e buna cu oricine. Si din fericire pentru ca indiferent cate momente au fost cand am fost mai moale, mai romantic, am invatat o lectie si asta mi-a prins bine. Din orice moment inveti ceva pentru viitor. Orice intamplare este o lectie.

(…) Nu sunt deloc perfect, dar incerc sa caut acea liniste, eu cu mine, eu cu fetele mele, iubita mea, familia mea. (…)”, a spus George Burcea, pentru wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.