Mugur Mihăescu a fost cel mai nou invitat, din cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. Așa cum și-a obișnuit invitații, moderatoarea l-a pus în câteva situații dificile și pe îndrăgitul actor. La un moment dat, ea a vrut să afle care a fost motivul real pentru care a renunțat la facultate, iar el i-a dat toate explicațiile pe care le-a cerut.

Mugur Mihăescu, motivul pentru care a renunțat la facultate

Mugur Mihăescu a decis să facă o facultate, cu scopul de a reuși ceva în viață. Cea pe care o alesese nu l-a învățat nimic din ceea ce a vrut să facă. Clasa în care se afla el, în perioada liceului, era una de elită a Doljului, iar el era obișnuit să studieze ceea ce alegea și ceea ce îi plăcea. Astfel, profesorii celorlalte materii nu puneau deloc presiune pe ei. Actorul a vrut să facă automatizări și calculatoare.

„Pentru că facultatea nu mă învăța nimic din ce am vrut eu atunci să fac. Eu veneam dintr-un sistem educational puțin…pe vremea lui Nicolae Andrei. Clasa noastră era o clasă de elită a Doljului, în care ne selectam materiile pe care vrem să le studiem mai mult și nu se punea nicio presiune din partea profesiorilor să studiem materiile lor, că e mai importantă economia socialistă sau mai știu eu ce. Eu voiam să fac automatizări și calculatoare. Învățam rezistența materialelor, diagramă fier carbon, desen tehnic, roti dințate și toate porcăriile lumii, cum se învață și acum, orice, ca să te ducă în afara domeniului pe care vrei să-l studiezi”, a spus Mugur Mihăescu, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Având în vedere că a ajuns la facultate și nu a studiat ceea ce și-a dorit, a crezut că ar fi mult mai bine pentru el să renunțe și să își vadă mai departe de viața lui. Se pare că nu și-a creat o imagine prea bună despre sistemul de învățământ din România, având în vedere prin câte a trecut.

Citeste si:
Unde va face nunta Nicoleta Nucă! Fosta concurentă de la Bravo, ai...
Unde va face nunta Nicoleta...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Am luat examenul la calculatoare în anul III la Cerneanu, care era cuiul facultății, dacă îi demonstrezi lui că ești bun, ai trecut. După care au venit organele de mașini și nu mai știu ce. „Cum adică, student, refuzi că înveți cupla de gradul trei, cupla de…?~ Și am zis îmi bag piciorul în voi, eu am venit aici să studiez calculatoare. De atunci mi-am băgat picioarele în facultate”, a mai zis el.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.