Alexia Eram a fost în repetate rânduri criticată pentru faptul că a reușit să ajungă atât de sus, doar pentru că este fiica Andreei Esca. Tânăra are o comunitate mare de fani care o susține, și-a creat o imagine, iar recent și-a luat propriul ei apartament de care este tare mândră și pe care l-a aranjat după bunul ei plac.

Mama sa fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare din România, Alexiei Eram nu i-a fost și nici nu îi este atât de ușor pe cât pare să trăiască în umbra sa. Andreea Esca are deja o imagine frumoasă pe care și-a creat-o, iar fiica sa nu ar face niciodată ceva care să o supere sau care să o facă să își strice imaginea respectivă. Invitată într-un podcast, i s-a adresat și întrebarea legată de cât de greu îi este să fie fata prezentatoarei.

Alexia Eram, moment de sinceritate

"Ca fiica Andreei Esca… umm, pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, pe de o parte, știu că dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea.", a declarat Alexia Eram, în podcast-ul Laurei Giurcanu.

Oricât de multe ar spune ea, oamenii cred că nu ar fi reușit nimic în viață fără mama sa. Unii,ceva mai răutăcioși, au spus că nu are niciun talent și că nu va face nimic în viață, fără sprijinul familiei. Cel mai probabil, toate aceste lucruri o afectează pe frumoasa vedetă, dar nu poate face nimic în acest sens, pentru că lumea va vorbi în continuare. Trebuie, însă, să ai mare grijă la tot ceea ce postează pe rețelele sociale, pentru că mama ei are o imagine foarte curată.

"Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată. Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media. Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii. Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și cum vorbesc pentru că știi cum se preia orice și mama până acum nu prea a avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem.", a mai zis Alexia Eram.

Citeste si:
Mario Fresh, adevăratul motiv pentru care nu ar fi putut participa...
Mario Fresh, adevăratul motiv...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.