Ultima ediție a emisiunii Bravo, ai stil s-a lăsat cu multe cuvinte dure din partea juraților pentru concurente, dar și cu eliminarea Nicoletei Nucă. Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci nu a fost impresionați de ținutele pe care le-au ales vedetele, având în vedere tema galei eliminatorii,"Femme fatale". În plus, nu au ezitat să le spună adevărul despre alegerile lor vestimentare, cu riscul de a le face să plângă.

Experiența „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a sfârșit pentru Nicoleta Nucă. Vedeta s-a situat pe ultimul loc în preferințele celor de acasă, dar nici numărul de steluțe nu a fost unul prea mare. În pericol de eliminare au mai fost: Viviana Sposub, Carmen Negoiță, Ioana Filimon și Otniela Sandu.

Nicoleta Nucă, prima concurentă eliminată

Momentul eliminării frumoasei cântărețe nu a fost deloc unul ușor. Nu s-a mai putut abține și a început să plângă în fața tuturor, iar câteva ore mai târziu a transmis un mesaj foarte important pe contul ei oficial de Instagram. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a mărturisit că ea a nu a vrut să joace teatru sau să fie ipocrită doar de dragul show-ului, ci a preferat ca oamenii de acasă să o vadă pe ea, cea reală.

Nicoleta Nucă a plecat cu capul sus. A fost un proiect la care a ales să partipe din pură curiozitate și din dorința de a face lucruri noi, de a ieși din zona de confort, dar fără a se preface în fața camerelor de filmat.

„ Aveam impresia că vreau să spun atât de multe despre cele întâmplate, dar, de fapt, nu e prea mult de zis despre eliminarea mea de la Bravo ai stil, decât că am plecat cu capul sus așa cum am făcut-o de fiecare data in viață. A fost un proiect în care am acceptat să particip din curiozitatea de a face ceva nou și diferit, de a ieși din zona mea confort -muzica- și unde îmi propusesem să fiu eu autentică, sinceră, fără măști, fără ipocrizie, teatru si caterincă doar de dragul show-ului.
În prima Gală am ales cu un motiv să cânt anume “Fata din oglindă” și nu orice altă piesă din repertoriul meu. Așa cum am scris textul piesei cu sufletul deschis, așa am ales să vin și în fața voastră, autentică și sinceră , corectă și calmă, exact așa cum sunt în viața de zi cu zi. Mi-am dorit să deschid ușa spre mine cea REALĂ, un cumul de experiențe pozitive și negative, care m-au adus la forma actuală pe care ați văzut-o pe parcursul proiectului. Poate am părut inflexibila în viziunea unora, dar acum ceva timp mi-am făcut o promisiune de la care nu vreau să mă mai abat în nici un caz, și anume să nu mai încerc sa-i mulțumesc pe alții, punându-mă pe mine în plan secund, mi-am promis că nu voi mai încerca sa par expansivă, extrovertită și interesată de teme și situații superficiale, doar ca să “dau bine” pe TV. Dacă tot se numesc “reality-show” genul ăsta de emisiuni, ar trebui să se promoveze mai mult realitatea fiecăruia și să se accepte și încurajeze personalitatea și felul de a fi al fiecăruia, pentru că asta face lucrurile mai frumoase și interesante: UNICITATEA fiecăruia dintre noi!
Mulțumesc din suflet încă o data tuturor celor care m-au susținut și mă susțin în continuare, indiferent de parcursul carierei mele! ❤️”,
a scris Nicoleta Nucă, pe contul ei de Instagram.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.