Andreea Tonciu este în culmea disperării și a făcut un apel disperat către toți fanii, către toți cei care o cunosc și către orice om care i-ar putea oferi o mână de ajutor, în situația grea în care se află. Brunetei nu i s-a întâmplat nimic, din fericire, dar cel care are probleme grave de sănătate este un membru al familiei la care ține mult de tot.

Andreei Tonciu părea că îi merg lucrurile din ce în ce mai bine. A mers o vreme numai prin vacanțe, s-a distrat de minune și s-a bucurat de fiecare zi de vară așa cum a știut ea mai bine. Odată cu venirea toamnei, au început să apară și problemele pentru ea. Recent, ea a făcut un anunț despre unchiul ei bolnav, care are mare nevoie de ajutor.

Unchiul vedetei are nevoie de ajutor

Acesta se află internat în spital de mai bine de două săptămâni, iar familia lui nu mai știe ce este de făcut în acest caz. Andreea Tonciu profitând de notoritatea pe care o are a cerut ajutor în mod public și i-a rugat pe toți cei care pot face o faptă bună și vor să doneze sânge pentru unchiul ei, o pot face oriunde, mai ales că el ar trebui să se opereze urgent pentru a scăpa cu viață.

''Unchiul meu este internat de două săptămâni la spital și are nevoie de sânge. Noi, bineînțeles, familia și apropiații am donat, însă tot mai trebuie sânge ca să se facă această operație[...] Are o tumoare la ficat foarte avansată[...] Am donat 10 persoane, dar tot mai este nevoie'', a declarat Andreea Tonciu, pentru Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.