Larisa Udilă a avut parte de o experiență neplăcută, care a reușit să îi lase un gust amar și în urma căreia a decis să tragă un semnal de alarmă pe internet. Proaspăta mămică s-a trezit că îi erau zilnic luați din cont câte 1000 de lei pentru niște reclame, pe care nu le făcuse ea, iar acest lucru a speriat-o destul de tare și a fost nevoită să meargă la bancă, pentru a rezolva problema. 

Larisa Udilă a fost nevoită să meargă la bancă, după ce i-a fost fraudat cardul și fix de acolo, a făcut câteva Story-uri pentru a-și ține fanii la curent cu situația la care s-a ajuns. De foarte mult timp, ea a reușit să adune o comunitate mare de fani în jurul ei din partea cărora are parte de toată susținerea din lumea. Dorindu-le binele, vedeta i-a sfătuit să fie fie foarte atenți unde își introduc datele de pe card.

Larisa Udilă a trecut printr-o situație neplăcută

Bruneta și-a introdus datele pe Facebook Ads, pentru a spnosoriza o reclamă. Timp de câteva luni, cardul a stat acolo și nu a întâmpinat niciodată problemă. De patru zile, i se retrag câte 1000 de lei din cont, pentru o reclamă la lenjerie din China, fără a i se cere aprobarea pentru tranzacțiile respective.

„Aveți mare grijă unde vă introduceți datele de pe card! În urmă cu mult timp mi-am introdus datele de pe card pe Facebook Ads pentru a sponzoriza o reclamă și luni de zile cardul a stat acolo fără probleme. De 4 zile îmi retrage Facebook câte 1.000 de lei pe zi pentru sponsorizarea unei reclame la lenjerie modelatoare în China. Nu mi s-a cerut aprobarea pentru tranzacții pentru că a fost fraudat iar eu fiind la munte nu am verificat contul. Repet: AVEȚI MARE GRIJĂ UNDE VĂ INTRODUCEȚI DATELE DE PE CARD!”, a scris Larisa Udilă pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2021 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.