Pentru Daniel Pavel, emisiunea Survivor România nu a fost doar un proiect, ci un stil de viață. Prezentatorul a pus mult suflet în ceea ce s-a petrecut în Republica Dominicană și s-a atașat de tot ceea ce s-a petrecut acolo, inclusiv de o parte dintre concurenți. 

Mai mult de atât, a avut o afinitate pentru una dintre concurente, iar toate aceste lucruri s-au aflat abia acum, la câteva luni de la terminarea competiției care a fost urmărită cu sufletul la gură de milioane de români. Zilele acestea, el a fost invitat în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, unde a spus care a fost concurenta lui preferată. Nimeni nu se aștepta la una ca asta!

Daniel Pavel, moment de sinceritate

Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că prezentatorului i-a plăcut foarte tare de Ana Porgras. Plecarea ei din concurs l-a durut extrem de tare și când a auzit în cască numele ei, nici măcar nu voia să o spună, pentru că nu îi venea să creadă ce răsturnare de situație a avut loc.

Daniel Pavel crede că fosta campioană a României era o zeiță, când juca ștafetele cu Zanni. Nici Roxana Nemeș nu i-a fost indiferentă și o condisera o amazoană, care avea capacitatea de face față unor situații foarte tensionate.

„Da, sigur. Momentul iesirii Anei Porgras a fost un moment extrem de emotional. Când am auzit in casca numele ei, buzele nu voiau să spună „Ana”. Ana a avut și are un loc special. În momentul în care ai o medaliată de nivelul ăla, ca bărbat te impresionează etosul feminin sportiv. Pentru mine Ana la ștafetă cu Zanni era o zeiță. Roxana Nemes, cu capacitatea de a ține niște greutăți în tensiune, și mergea ca o amazoană. Chiar am folosit termenul amazoană pentru ea. Au fost câteva care au dat pe traseu foarte mult”, a declarat el, în cadrul emisiunii amintite.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.