În ultima lună, tot mai multe vedete din România au anunțat, prin intermediul unor postări pe rețelele sociale, faptul că au fost infectatate sau sunt cu COVID-19. Unele dintre ele nu au vrut să discute despre acest subiect, în timp ce altele nu au putut ține secret acest lucru. 

Mădălin Șerban este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi, iar cei mai mulți dintre ei au început să îl aprecieze după ce a intrat în trupa 5GANG, care s-a destrămat de curând. Tânărul nu a vorbit despre infectarea lui coronavirus timp de o săptămână, după care a decis că ar trebui să le povestească și fanilor lui despre situația cu care se confruntă.

Mădălin Șerban, infectat cu coronavirus

Artistul este norocos, deoarece forma pe care o are el este una destul de ușoară și se aștepta, având în vedere cât de multe povești a auzit, să îi fie mult mai rău de atât. Imediat după ce testul i-a ieșit pozitiv, s-a izolat, a luat medicamente, a mâncat bine și a început să consume tot mai multe lichide. Preferă să mai stea în casă o vreme, până când testul pe care îl va face va ieși negativ. A promis că va anunța pe toată lumea, când va veni ziua aceea.

Un„Vă voi explica chiar acum de ce sunt în a opta zi de COVID, mâine este a noua zi. Am stat în casă, mi-am luat medicamentele, am mâncat bine, am băut litri de ceai, transpir, dusuri la greu si vreau sa va zic ca ma simt foarte bine. Nu m-am simtit rau, adica nu atat de rau cum am auzit. Ma consider norocos, am avut o fază ușoară de COVID. O sa mai stau în casă și o să mai fac teste și când testul o sa fie negativ o să anunț. Fiind a opta zi însemnă că mai am undeva la 6 zile pana cand e gata virusul, așa că ne auzim cu detalii”, a povestit Mădălin Șerban, pe contul lui de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.