Oana Roman este foarte deschisă când vine vorba despre viața ei privată sau despre orice s-ar fi întâmplat în trecut. Cu toate acestea, ea continuă să își prin surprindere fanii cu tot felul de dezvăluiri demonstrându-le astfel că nu știu chiar totul despre ea așa cum credeau.

Unul dintre cei mai buni prieteni de-ai Oanei Roman este Cătălin Botezatu. Ea a vorbit recent, pe Instagram, despre frumoasa lor relație de prietenie și despre ziua în care l-a cunoscut. Se pare că la vremea aceea, partenera de viață a lui Marius Elisei avea vârsta de doar 14 ani și a fost profund impresionată de felul în care arăta. L-a văzut ca fiind cel mai frumos bărbat din lume.

Cum s-au împrietenit Oana Roman și Bote

”Pot să povestesc multe pentru că ne știm de 30 și ceva de ani, dar am să vă spun când l-am văzut prima oară pe Cătălin. Este o poveste foarte interesantă. Aveam 14 ani, eram la Festivalul de la Mamaia, în sală, într-o zi de repetiții și Cătălin, pe vremea aceea, era manechin la doamna Dumitrescu și avea o prezentare. Și stăteam eu cuminte în sală și a început prezentarea și a coborât Cătălin îmbrăcat într-un costum foarte frumos. La 14 ani ai mei, mi s-a părut cel mai frumos bărbat din lume. M-a impresionat profund, pentru o adolescentă de 14 ani, vă dați seama, un bărbat atât de frumos și elegant și care mergea și se prezenta atât de frumos”, a mărturisit Oana Roman, pe Instagram.

Bote și Oana Roman se știu de mai bine de 30 ani și au foarte, foarte multe amintiri frumoase împreună. Fiica lui Petre Roman este mândră că are un asemenea prieten, despre care a vorbit extraordinar de fiecare dată și în compania căruia se simte de minune. Ar putea vorbi ore în șir despre el, pentru că, din punctul ei de vedere, este un etalon pentru țara noastră.

”Între timp, am devenit prieteni și mă mândresc că este prietenul meu. Aș putea povesti un an despre el. Este unic și irepetabil și cred că dacă există un etalon de vedetă în România... e Cătălin Botezatu”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.