E oficial! Sebastian Chitoșcă și Alexandra au luat-o pe drumuri diferite, după mai bine de șapte ani de relație. Căsnicia lor părea a fi una perfectă, dar nimeni nu știa ce se întâmpla, de fapt, în casa lor. Recent, fostul concurent de la Survivor România a mers în platoul emisiunii Teo Show, unde a vorbit deschis despre acest subiect sensibil.

Totul a mers bine între ei, până în ziua în care fratele lui Sebi a fost pe punctul de a-și pierde viața. Din cauza problemelor pe care le avea în familie, fostul Faimos a simțit nevoia să își caute refugiul în ceva anume, dar nu a fost Alexandra cea lângă care a simțit să stea. Chitoșcă a început să se joace pe calculator și petrecea ore în șir în fața unui ecran, motiv pentru care ea l-a avertizat de nenumărate ori că ar putea să o piardă.

„Tin minte absolut orice am facut in acesti ani, mai ales in luna mai, dar in ultima parte se vedea ca nu suntem bine ca am spus: sa indrept anumite lucruri. În ultimii doi ani jumate de relatie, dupa ce s-a intamplat cu fratele meu, mi-am gasit refugiul in gaming, în jocuri, si petreceam foarte mult timp la calculator. Au trecut luni fara sa-mi dau seama, ma lasasem de fotbal, pasiunea mea cea mai mare, fratele meu chiar daca a trait, pentru mine murise, pentru ca nu mai e acelasi om. Nu mi-am gasit refugiul langa ea, mi-am gasit refugiul in alte lucruri. Asta am realizat asta cat am stat in jungla si cand am ajuns acasa i-am spus.

I-am spus tot ce am avut de spus, mi-a spus ca se bucura ca am realizat. Pe zi ce trecea faceam lucruri pe care nu le-am facut niciodata, faceam curat, nu mai stateam la calculator, mai ales in prima luna n-am deschis calculatorul, dar o simteam rece. Nu stiu ce s-a intamplat. Nu-mi convenea si imi puneam tot felul de intrebari. Si mi-a spus: „Tu m-ai obisnuit asa. Dar inainte cand iti spuneam: Sebi ma pierzi, ma neglijezi si plangeam, nu ma luai in seama”, a declarat Sebastian Chitoșcă la Teo Show.

Căsnicia lui Sebastian Chitoșcă a ajuns la final

Câteva luni mai târziu, el a plecat în Republica Dominicană și a avut timp să se gândească la tot ceea ce a făcut greșit și și-a pus în gând ca în clipa în care se va întoarce acasă să îndrepte totul. Nu mai simțea nevoia să petreacă timp pe calculator și se ocupa mai mult de casă, dar partenera lui de viață nu se mai comporta atât de bine cu el.

Citeste si:
Importanța vizierelor de protecție pentru siguranța angajaților
Importanța vizierelor de...

„Ea a continuat demersurile pentru a se asigura ca nu o sa mai dea ochii cu mine niciodata. Ii este si rusine sa mai vorbeasca cu mine. Nu a fost doar din cauza ei, au fost influente. Ea nici nu stie limba, a fost dusa acolo de oameni care stiu ce-au de facut. Am primit o foaie ieri, ca am fost inlaturat de la apartament si 6 luni de zile nu am voie nici la 20 de metri sa fiu langa aceasta femeie, daca o sa ma apropii de ea am de facut inchisoare 6 luni sau amenda 250 de mii de euro.

Nu i-am facut absolut nimic. Am vazut ca scrie in declaratie, sunt si cateva minciuni, dar nu sunt cuvintele ei, sunt cuvintele tatalui ei care a fost martor si a spus cand a venit politia ca sunt agresiv verbal. Acolo e simplu, nu se accepta. N-am nicio problema ca a facut chestia asta. Eu l-am sunat pe tatal ei si i-am spus ca femeia asta n-o sa mai dea ochii cu mine pentru ca eu nu-mi doresc. Am si plecat din Germania ca sa nu mai fiu in stresul ala. M-am detasat si sunt in Romania de atatea zile. Eu ma asteptam sa se linisteasca ea si sa lamureasca cu tatal meu, nici macar cu mine, pentru că nu-mi mai doresc”, a mai zis el.

Citeste si:
VIDEO Un fan a încercat să îi fure ceasul lui Abi Talent. Ce a...
VIDEO Un fan a încercat să îi...

Mai mult de atât, el a recunoscut că a și lovit-o din cauza geloziei. Sebastian Chitoșcă a primit acum un ordin de protecție de șase luni și nu mai are voie să se apropie de ea, pentru că riscă să facă pușcărie sau să primească o amendă usturătoare.

„Da, am lovit-o. Eram la inceput de relatie si erau gelozii pentru ca la inceput mai imi scria si mie lumea, discutii, dar niciodata sa o insel. Da, cand am fost tanar i-am dat o palma. S-au iertat si lucrurile alea”, a recunoscut fostul Faimos.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.