Internetul a luat foc, după ce Mihaela Rădulescu a decis să pozeze nud la cei 52 de ani ai săi. Vedeta are mai bine ca niciodată și este mândră de formele sale apetisante pe care știe cum să și le pună în valoare de fiecare dată. Îndrăgita prezentatoare a fost pe de o parte apreciată pentru curaj, iar pe de altă parte criticată din cauza alegerii pe care au făcut-o și pe care unii au luat-o în nume de rău.

Chiar dacă internetul s-a împărțit în două tabere, Mihaelei Rădulescu nu îi pasă de aceste detalii. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, frumoasa vedetă a mărturisit că nu s-a simțit niciodată mai în formă, mai frumoasă și mai puternică decât este în clipa de față.

Mihaela Rădulescu se simte o femeie frumoasă

Prezentatoarea are mare grijă de felul în care arată, astfel că nu o interesează vârsta pe care o are și din moment ce se simte bine în pielea ei, pozează cum își dorește. Ultima imagine apărută pe internet, în care ea a renunțat de tot la haine, a făcut furori mai ales în rândul bărbaților care au rămas, pur și simplu, cu gura căscată.

Ea a ales să apară în felul acesta pe coperta unei reviste, tocmai pentru a demonstra că femeile de vârsta sa nu ar trebui să fie date deoparte sau să se gândească la faptul că le-a ajuns cariera la sfârșit. Le-a arătat tuturor că vârsta este doar un număr și că, de asemenea, arată mult mai bine decât unele vedete tinere.

„Nudul de acum e despre altceva – e despre lupta cu o mentalitate prăfuită, care așază femeile de vârsta mea pe un fel de bancă de rezerve a societății sau, și mai rău, pe o linie moartă, profesional și… în general. Eu și atâtea alte femei grozave de aceeași generație PUTEM, IUBIM, MERITĂM, ȘTIM ȘI SUNTEM MINUNATE, trebuie doar să ne vedeți cu adevărat, nu să ne judecați după niște cifre anoste. În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

Citeste si:
Andreea Marin, declarații uluitoare despre Mihaela Rădulescu! Ce a...
Andreea Marin, declarații...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.